انتشار برای نخستین بار؛

هشدار رهبر انقلاب به بشار اسد در آغاز بحران سوریه

دوشنبه 15 مهر 1398
11:57
هشدار رهبر انقلاب به بشار اسد در آغاز بحران سوریه معاون عربی ـ آفریقایی سابق وزارت امور خارجه می‌گوید: از اولین توصیه‌های رهبر انقلاب که توسط سردار سلیمانی به بشار اسد ابلاغ شد، این بود که می‌روید به ایشان می‌گویید مردم سوریه خط قرمز ما هستند.

العالم - ایران / سیاسی

ویژه‌نامه مسیر که به‌تازگی از سوی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای منتشر شده است، دربرگیرنده ناگفته‌هایی از نقش رهبر معظّم انقلاب در پیشبرد جبهه مقاومت است.

در این ویژه‌نامه، گفت‌وگوهایی با حجّت‌الاسلام والمسلمین سیّد حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان، سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس و نیز چهره‌هایی چون علی‌اکبر ولایتی مشاور رهبر انقلاب در امور بین‌الملل و حسین امیرعبداللهیان معاون عربی ـ آفریقایی سابق وزارت امور خارجه انجام شده است.

در بخشی از این ویژه‌نامه که روزنامه فرهیختگان در شماره امروز خود منتشر کرده است، حسین امیرعبداللهیان برای نخستین بار، از هشدار رهبر انقلاب به بشار اسد در آغاز بحران سوریه، پرده‌برداری می‌کند.

امیرعبداللهیان می‌گوید: «توجه رهبر انقلاب تنها به سطوح راهبردی و کلان منطقه معطوف نبود. ایشان در واقع دغدغه ملّت و مردم سوریه را داشتند. وقتی بحران سوریه در سال 2011 میلادی شروع شد، از اولین توصیه‌های رهبر انقلاب به آقای بشار اسد که توسط سردار سلیمانی به ایشان ابلاغ شد، این بود که می‌روید به آقای بشار اسد می‌گویید مردم خط قرمز ما هستند. اگر چنین اتفاقی بخواهد در سوریه بی‌افتد و نسبت به کشتار مردم بی‌تفاوت باشید،‌ روی حمایت ما حساب نکنید.

شما ببینید در زمانی که از نظر راهبردی و سطح کلان، اهمیت مسأله سوریه برای ما بسیار بالا بود، امّا در نیّت و فکر حضرت آقا، کشته‌شدن یک مظلوم در سوریه، خط قرمزی است که سردار سلیمانی باید برود و به آقای بشار اسد بگوید».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب