رایزنی تازه نتانیاهو با پوتین در زمینه آخرین تحولات منطقه

دوشنبه 15 مهر 1398
22:03
رایزنی تازه نتانیاهو با پوتین در زمینه آخرین تحولات منطقه منابع مطلع از رایزنی نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس با رئیس جمهور روسیه در زمینه آخرین تحولات منطقه و جهان خبر دادند.

العالم - فلسطین اشغالی

نخست وزیر رژیم صهیونیستی دوشنبه با رئیس جمهور روسیه تلفنی گفت‌و‌گو کرد و طی آن دو طرف به بررسی آخرین تحولات منطقه و جهان پرداختند.

به نوشته وبگاه «دبکا فایل» دفتر نخست وزیری «بنیامین نتانیاهو» اعلام کرد که وی امروز «گفت‌وگوی مهمی» با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه داشت.

بنابر اعلام دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی، نتانیاهو در گفتو‌گو با پوتین اظهار داشت: «ما با چالش‌های بزرگی مواجه هستیم، اما از همکاری و هماهنگی مهم با روسیه برخورداریم. این همکاری برای ما بسیار مهم است و باید همچنان آن‌را ادامه دهیم.»

این دو چندی قبل در شهر «سوچی» در روسیه با هم دیدار کردند و رسانه آمریکایی «المانیتور» متعاقب این دیدار نوشت، این ملاقات دستاورد چندانی برای نتانیاهو نداشت.

المانیتور نوشت: «بعد از گذشت چهار سال و ۱۳ دیداری که نتانیاهو با پوتین داشته، به نظر می‌رسد که او نتوانسته بین مسکو و تهران شکاف ایجاد کند. شراکت میان این دو کشور در سوریه همانند گذشته مستحکم است.»

روسیه قبل از سفر نتانیاهو به سوچی دو بیانیه مهم صادر کرد که یکی از آن‌ها مربوط به ایران بود. در بیانیه نخست، روسیه برخلاف نتانیاهو تأکید کرد که یافته‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی «ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران» را نشان می‌دهد

فارس

0% ...

آخرین اخبار

غزه زیر آتش؛ تشدید حملات رژیم صهیونیستی قربانیان بیشتری می‌گیرد+فیلم


خیز بلند برای تجارت ۱۰ میلیاردی با سفر وزیر صمت به پاکستان


جلوه‌های وحدت در مسیر اربعین تا واکنش‌ها به مهم‌ترین رویدادهای جهان عرب و اسلام


خط و نشان دبیرکل اتحادیه عرب برای رژیم صهیونیستی؛ جنایت در غزه بی‌پاسخ نمی‌ماند


مذاکرات رم در سایه تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی؛ لبنان همچنان بدون دستاورد + ویدئو


از تهدید تا عقب‌نشینی؛ سردرگمی رژیم صهیونیستی در مواجهه با موضع ترامپ +فیلم


تأکید نخست‌وزیر لبنان بر لزوم عقب‌نشینی کامل رژیم صهیونیستی از این کشور


رویترز: خودداری کشتی‌های عربستانی از تردد در خلیج عدن


از مشارکت مردمی تا تکریم فرهنگ میزبانی؛ گسترش مواکب شناسنامه‌دار در مسیر اربعین


وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد