زلنسکی اعمال فشار ترامپ به او را تکذیب کرد

پنج‌شنبه 18 مهر 1398
13:25
زلنسکی اعمال فشار ترامپ به او را تکذیب کرد رئیس‌جمهور اوکراین در جمع خبرنگاران درخصوص تماس تلفنی با همتای آمریکایی خود توضیح داد مورد اخاذی قرار نگرفته و به همتایش تذکر داده از فاسد خواندن اوکراینی‌ها خودداری کند.

العالم - اروپا

«ولادیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین روز پنجشنبه گفت همتای آمریکایی‌اش طی تماس تلفنی مرداد ماه یا دیدار با وی در شهریور قصد اخاذی از او را نداشته است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، زلنسکی در جمع خبرنگاران گفت: «بحث ارعاب نبود. این اصلا موضوع گفت‌وگوی ما نبود.»

رئیس‌جمهور اوکراین در ادامه گفت که هدفش از برقراری تماس تلفنی با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، تنظیم برنامه دیدار با او بوده و از او خواسته لحنش درباره اوکراین را تغییر دهد.

زلنسکی گفت: «به او گفتم: به ما نگاه کن، آیا ما شبیه افراد فاسد هستیم؟»

چندی پیش یک مقام اطلاعاتی سابق آمریکا افشا کرد که ترامپ پس از تعلیق کمک‌های نظامی به اوکراین، طی تماسی تلفنی از زلنسکی درخواست کرده است به او کمک کند تا «جو بایدن» رقیب انتخاباتی وی در سال ۲۰۲۰ را از میدان به در کند.

این اتهامات موجب شد «نانسی پلوسی»، رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا روز ۳ مهرماه رسماً آغاز تحقیقات برای استیضاح رئیس‌جمهور این کشور را به دلیل مسائل مطرح‌شده در ارتباط با گفت‌وگوی تلفنی ترامپ با رئیس‌جمهور اوکراین را اعلام کند.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک