اسکان اضطراری 12 هزار زائر در مرز خسروی

جمعه 19 مهر 1398
22:42
اسکان اضطراری 12 هزار زائر در مرز خسروی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه گفت: از شب گذشته تاکنون ۱۲ هزار نفر در مرز خسروی اسکان اضطراری یافته‌اند.

العالم- ایران/ سیاسی

فرزین معتمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه اظهار داشت: تمهیدات لازم برای اسکان اضطراری در مرز خسروی و قصرشیرین با ایجاد دو اردوگاه اندیشیده شده است.

وی عنوان کرد: در صورت استقبال و تجمع زائران در مرز خسروی اسکان اضطراری قابلیت پذیرش 15 هزار نفر زائر را خواهد داشت.

معتمدی گفت: سه تیم عملیاتی برادران و یک تیم عملیاتی خواهران با ظرفیت 20 نفر در قرارگاه مرزی مستقر و آماده انجام عملیات‌های به وجود آمده خواهند بود.

وی با بیان اینکه 21 دستگاه آمبولانس آمادگی کامل برای مسیر پیاده‌روی زائران اربعین را دارد عنوان کرد: پنج دستگاه آمبولانس مجهز، 6 دستگاه خودرو نجات، پنج دستگاه خودرو عملیات و پنج دستگاه موتورلانس درمانی برای جلوگیری از حوادث احتمالی و رسیدن سریع امداد و نجات تجهیز شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه افزود: یک فروند بالگرد جمعیت هلال‌احمر نیز در نقطه صفر مرز خسروی در حالت آماده‌باش مستقر است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت