جانسون به اردوغان: به جنگ پایان دهید و وارد مذاکره شوید

يکشنبه 21 مهر 1398
00:57
جانسون به اردوغان: به جنگ پایان دهید و وارد مذاکره شوید نخست وزیر انگلیس در تماس تلفنی با رئیس جمهور ترکیه از وی خواست تا به جنگ در شمال سوریه پایان داده و وارد مذاکره شود.

العالم-اروپا

«بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس شامگاه شنبه در تماس تلفنی از «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه خواست تا به جنگ در شمال سوریه پایان داده و وارد مذاکره با شبه نظامیان کُرد شود.

وی در این تماس تلفنی گفت که انگلیس «نگرانی‌های شدیدی» درباره اقدام نظامی ترکیه در شمال سوریه داشته و از وی خواست تا به جنگ پایان داده و وارد مذاکره شود.

نیروهای نظامی ترکیه و تروریست‌های موسوم به «ارتش آزاد» سوریه از روز چهارشنبه 17 مهر ماه عملیات خود را در شمال و شمال شرق سوریه آغاز کردند و همچنان به تجاوز خود ادامه می‌دهند.

عملیات ترکیه به بهانه پاکسازی مناطق شمالی و شمال شرقی سوری از حضور شبه‌نظامیان کُردی است که آنان را تروریستی می‌نامد.

این عملیات بنا به آماری که برنامه جهانی غذا روز گذشته منتشر کرده، باعث شده است که 70 هزار نفر از ساکنان شهرهای «رأس العین» (استان حسکه) و «تل ابیض» (استان رقه) آواره شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود