رزمایش مشترک فرانسه و قبرس، پاسخی به تهدیدات ترکیه

سه شنبه 23 مهر 1398
00:52
رزمایش مشترک فرانسه و قبرس، پاسخی به تهدیدات ترکیه خبرگزاری آسوشیتد پرس روز دوشنبه نوشت: با افزایش تهدیدات منطقه ای ترکیه در دریای مدیترانه، فرانسه و قبرس قرار است با برگزاری مانوری مشترک در برابر تهدیدات آنکارا اقدام کنند.

به گزارش آسوشیتد پرس، «فلورانس پارلی» وزیر دفاع فرانسه گفت: مانور مشترک دریایی قبرس را قادر می سازد تا مسئولیت های خود در آبهای مستقل را بر عهده بگیرد.

«ساوواس آنجلسیدس» وزیر دفاع قبرس گفت: مانور مشترک با فرانسه ارسال پیام دولت قبرس برای اجرای حقوق خود در منطقه اقتصادی و مقابله با اقدامات ترکیه از طریق مسیرهای قانونی، سیاسی و دیپلماتیک است.

مانور مشترک فرانسه و قبرس در حالی قرار است برگزار شود که به تازگی یک کشتی حفاری ترکیه به همراهی یک کشتی جنگی به قصد حفاری در آب های مدیترانه در نزدیکی قبرس لنگر انداخته است.

کشتی حفاری ترکیه در حالی به دنبال آغاز فعالیت حفاری است که دولت قبرس پیش از این مجوز فعالیت حفاری را به شرکت های فرانسوی اعطا کرده بود.

با مخالفت فرانسه و قبرس، ترکیه می گوید برای محافظت از منافع انرژی خود دست به این اقدامات زده است.

ترکیه معتقد است برخی نواحی اطراف قبرس که مورد بهره‌برداری نفتی قرار داده، جزو فلات قاره این کشور یا مناطق متعلق به قبرس ترکیه است.

0% ...

آخرین اخبار

آملی لاریجانی: سران آمریکایی-صهیونی جز با زبان قدرت دست از جنایت برنمی‌دارند


جان‌های مقاوم و خون‌های پیروز: حماسه عزت و پایداری در غزه و کرانه باختری


قالیباف: در مقابل هرگونه جسارت، پاسخی خارج از تصور می‌دهیم


انهدام یک فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس


عراقچی: آتش‌بس فقط با توقف کامل جنگ محقق می‌شود


اجرای حکم محکومیت آمریکا در پرونده بیماران پروانه‌ای


زنان کُرد بخشی از حافظه تاریخی و سرمایه اجتماعی ایران‌اند


یورش گسترده اشغالگران صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری


رایزنی گازی ایران با اعضای مجمع کشور‌های صادرکننده گاز در مسکو


عزیزی: اسرائیل را کمتر از یک ساعت غیرمسکونی می‌کنیم!