شورای امنیت پس از جلسه پشت درهای بسته از اوضاع سوریه ابراز نگرانی کرد

چهارشنبه 24 مهر 1398
21:00
شورای امنیت پس از جلسه پشت درهای بسته از اوضاع سوریه ابراز نگرانی کرد
شورای امنیت سازمان ملل متحد پس از برگزاری نشستی در مورد عملیات ترکیه در شمال سوریه، از افزایش تنش‌ها و همچنین احتمال فرار اسرای داعشی ابراز نگرانی کرد.

العالم - آمریکا

شورای امنیت سازمان ملل متحد روز چهارشنبه برای بررسی عملیات نظامی ترکیه در مناطق تحت کنترل شبه نظامیان کرد در سوریه، پشت درهای بسته تشکیل جلسه داد.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، شورای امنیت پس از این جلسه در بیانیه‌ای از تشدید مصائب انسانی در شمال سوریه به واسطه بالا گرفتن درگیری‌ها ابراز نگرانی کرده است.

بنا بر این گزارش، در این بیانیه همچنین عنوان شده است که شورای امنیت از احتمال فرار اسرای داعشی که تاکنون در اختیار شبه نظامیان کرد قرار داشتند، نگران است.

از زمان آغاز عملیات ترکیه در سوریه، این دومین جلسه شورای امنیت است که به این موضوع اختصاص یافته است. نشست پیشین شورا که هفته گذشته برگزار شد، به دلیل اختلاف نظر میان اعضا، بی‌نتیجه به پایان رسید.

ارتش ترکیه هفته گذشته بعد از گفت‌وگوی تلفنی رئیس‌جمهور این کشور و همتای آمریکایی‌اش، عملیاتی را با هدف مقابله با گروه‌های شبه نظامی کرد در شمال سوریه آغاز کرد. این گروه‌ها که آنکارا آن‌ها را «تروریست» می‌داند، می‌گویند درگیری با ترکیه تمرکز آن‌ها از مراقبت از اسرای داعشی را از میان برده و ممکن است این افراد فرار کنند.

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه این ادعا را «گمراه‌کننده» خوانده و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا هم گفته است که شبه نظامیان کرد می‌خواهند با تهدید اسرای داعشی، آمریکا را در جنگ سوریه نگه دارند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار مقاومت عراق به ترامپ: جنازه نظامیانت را برایت می‌فرستیم


کارشناس عرب: اسرائیل نگران گسترش جنگ به سرزمین‌های اشغالی است


سرای سعدالسلطنه؛ جایگاه قزوین در تاریخ ایران


از وحشت کودکان غزه تا چشم‌های متفاوت کودک یمنی؛ روایت شبکه العالم از سوژه‌های داغ فضای مجازی


سرلشکر ایزدی: به هرگونه تحرک دشمن پاسخ می‌دهیم


جهان خاطرات مشابه جنایت آمریکا در سیریک را در حافظه دارد


تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


گزارش العالم از زندگی پر از رنج دختر کوچک غزه با بدنی خمیده + فیلم


کارشناس لبنانی: ترامپ در قبال ایران سردرگم و فاقد استراتژی خروج از بحران است


دیدار فرمانده کل ارتش و سرپرست وزارت دفاع/ تأکید بر ارتقای آمادگی و تداوم قدرت‌سازی دفاعی