انتقاد ترامپ از رویکرد رسانه‌ها نسبت به سیاست سوریه 

پنج‌شنبه 25 مهر 1398
21:50
انتقاد ترامپ از رویکرد رسانه‌ها نسبت به سیاست سوریه  ترامپ با دفاع زا تصمیم خود برای عقب کشاندن سربازان آمریکایی از سوریه دولت اوباما را به انفعال دربرابر کشته شدن ۵۰ هزار سوری متهم کرد.

العالم - آمریکا

دونالد ترامپ در تویئتی نوشت: من تنها کسی هستم که برای امنیت سربازان و بازگرداندن آنها به خانه بعد از این جنگ‌های بی‌پایان و مضحک جنگیده و شماتت شده است. دموکرات‌ها همواره به دنبال این موضع بودند تا زمانیکه من انجامش دادم. دموکرات‌ها همواره دیوارها را دوست داشتند تا زمانیکه من شروع به ساختن کردم شاهدید اینجا چه شد؟

حدود ۵۰ هزار انسان در دوران ریاست‌جمهور اوباما در سوریه کشته شدند زمانیکه او سعی داشت حل و فصل سیاسی را برای این جنگ داخلی به کار گیرد. رسانه‌ها در این ۷۲ ساعت نسبت به سیاست سوریه بسیار خشمگینانه‌تر از ۷ سال کشتار مردم رفتار کردند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

دیدار رئیس قوه قضائیه با رهبر معظم انقلاب اسلامی


انتخابات کنست "اسرائیل"؛ رقابت نتانیاهو و آیزنکوت و مناقشه بر سر سربازی حریدی‌ها


گوترش: باید گسترش جنگ را متوقف کنیم


پیام تبریک رئیس قوه قضائیه به مناسبت درخشش ورزشکاران ایرانی در پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا


خشم مردم سوریه از جنایات ارتش صهیونیستی


حمله موشکی به فرودگاه عدن و مقر گارد ساحلی


حضور فعال ایران در مجمع گاز؛ گامی کلیدی در ارتقای دیپلماسی انرژی


یادداشت روز؛ انتخابات رژیم اسرائیل و جنگ‌افروزی های نتانیاهو برای بقا


ایران به رغم تحریم سالانه ۶ میلیارد دلار محصولات کشاورزی صادر می کند


تحلیل روز؛ درآمد تسلیحاتی در جیب غرب؛ جنگ و بی‌ثباتی سهم جهان عرب