استقبال دبیر کل سازمان ملل از توقف عملیات ترکیه در سوریه

جمعه 26 مهر 1398
08:45
استقبال دبیر کل سازمان ملل از توقف عملیات ترکیه در سوریه
دبیر کل سازمان ملل متحد از توافق عملیات ترکیه در شمال سوریه استقبال کرد اما گفت که هنوز راه زیادی تا خاتمه دادن به بحران سوریه باقی مانده است.

العالم - آمریکا

«آنتونیو گوترش»، دبیر کل سازمان ملل متحد بامداد جمعه (به وقت تهران) از توافق ترکیه و آمریکا برای توقف موقت عملیات ترکیه در شمال سوریه استقبال کرد.

«فرهان حق»، سخنگوی دبیر کل سازمان ملل در بیانیه‌ای گفت: «دبیر کل از هر تلاشی برای تنش‌زدایی در شمال سوریه و محافظت از غیرنظامیان استقبال می‌کند.»

وی اضافه کرد: «دبیر کل به این واقعیت واقف است که هنوز راه زیادی برای یافتن یک راه حل موثر برای بحران سوریه باقی مانده است.»

«مایک پنس»، معاون رئیس‌جمهور آمریکا پنجشنبه (۲۵ مهرماه) اعلام کرد آنکارا و واشنگتن به توافقی برای برقراری آتش‌بس پنج روزه در شمال سوریه دست پیدا کرده‌اند.

پنس که در ترکیه در کنار پامپئو حضور داشت گفت: «توقفی در عملیات نظامی برای ۱۲۰ ساعت برقرار خواهد شد و همزمان، ایالات متحده خروج نیروهای ی.پ.گ را از مناطق مورد نظر در منطقه امن تسهیل خواهد کرد. بعد از اتمام این مرحله، ترکیه موافقت کرده که آتش‌بس را دائمی کند.»

معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت که دولت آمریکا هم متعهد شده تحریم‌ها علیه ترکیه را اعمال نکند. او گفت بعد از برقراری آتش‌‌بس دائمی، آمریکا تحریم‌های اعمال‌شده را پس خواهد گرفت.

«مولود چاووش اوغلو»، وزیر خارجه ترکیه بعد از پنس در یک کنفرانس خبری حاضر شد و گفت که توافق با آمریکا «آتش‌بس» نیست بلکه تعلیق عملیات است. او گفت ترکیه تلاش برای کنترل منطقه مرزی را ادامه خواهد داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم