خنثی شدن اقدام تروریستی در فرانسه

جمعه 26 مهر 1398
08:44
خنثی شدن اقدام تروریستی در فرانسه
وزیر کشور فرانسه از خنثی شدن اقدام تروریستی الهام گرفته از حادثه ۱۱ سپتامبر، در فرانسه خبر داد.

العالم - اروپا

کریستف کاستانر در گفتگو با یک شبکه تلویزیونی فرانسه گفت: فردی که در نظر داشت با هواپیماربایی، حادثه ۱۱ سپتامبر و زدن هواپیما‌ها به مرکز تجارت جهانی را، در فرانسه اجرا کند ۲۶ سپتامبر بازداشت و پس از بازجویی از وی، زندانی شد.

رویترز با اشاره به حملات ترورستی سالهای اخیر در فرانسه از سوی افراطگرایان، همچنان سطح تهدید امنیتی را بالا نگه داشته است.

براساس این گزارش، در روز سوم اکتبر یک متخصص IT که مشکوک به ارتباط گسترده با اسلام گرایان تندرو است، سه افسر پلیس فرانسه را کشت و یک کارمند را مجروح کرد اما خودش نیز به ضرب گلوله پلیس فرانسه از پای درآمد.

»کریستوف کاستانر» با اشاره به تلاشهای افراط گرایان برای انجام اقدامات تروریستی گفت که یک فرد دیگر، که با الهام از حملات هواپیماهای 11 سپتامبر به برجهای تجات جهانی قصد داشته یک حمله تروریستی انجام دهد، توسط سرویسهای اطلاعاتی بازداشت شده است.

از سال 2013 تا کنون 230 فرانسوی در جریان حملات تروریستی عوامل داعشی یا تحت تاثیر ایدئولوژی داعش کشته شده‌اند.

صداو سیما

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم