ترامپ خواستار رای دموکرات‌ها برای توبیخ «آدام شیف» شد

دوشنبه 29 مهر 1398
19:46
ترامپ خواستار رای دموکرات‌ها برای توبیخ «آدام شیف» شد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا روز دوشنبه از دموکرات‌های مجلس نمایندگان خواست به جمهوریخواهان در رای‌دهی به قطعنامه‌ای برای توبیخ «آدام شیف» رئیس کمیته اطلاعات این مجلس بپیوندند.

العالم ـ آمریکا

ترامپ در صفحه توییتر خود آدام شیف را فردی فاسد خواند و اعلام کرد که هر سیاستمداری که به این قطعنامه رای ندهد، نمی تواند فرد صادقی باشد.

قطعنامه توبیخ شیف به آنچه نقل قول اشتباه سخنان ترامپ از سوی وی در مورد تماس تلفنی رئیس جمهوری آمریکا با «ولودیمیر زلنسکی» همتای اوکراینی اش گفته می شود، مربوط است.

این قطعنامه همچنین با این ادعا که کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان هیچ گونه تماس قبلی با افشاگری که شکایتی را در خصوص این تماس تلفنی تنظیم کرده، ‌ نداشته است.

تماس تلفنی ترامپ با رئیس جمهوری اوکراین در مرکز تحقیقات مجلس نمایندگان آمریکا برای استیضاح رئیس جمهوری آمریکا قرار دارد.

ترامپ به طور معمول از شیف انتقاد کرده و خواستار مجازات وی به دلیل نقل قول اشتباه از خود شده است.

از سویی، رئیس دموکرات کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا گفت که این کمیته متن مصاحبه با شهود در تحقیقات مربوط به استیضاح ترامپ را منتشر می کند.

سه کمیته مجلس نمایندگان آمریکا در حال انجام تحقیقاتی هستند تا مشخص شود آیا می‌توان ترامپ را به خاطر برخی از اقدام‌هایش که به عقیده قانونگذاران دموکرات ناقض قانون و در تقابل با امنیت ملی ایالات متحده است، استیضاح کرد.

به گزارش ایرنا، یک افشاگر ناشناس در جامعه اطلاعاتی آمریکا فاش کرده است که ترامپ سوم مرداد ماه در تماس تلفنی با رئیس جمهوری اوکراین از وی خواست تا در مورد «جو بایدن» نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا و پسرش «هانتر» تحقیق کند.

بایدن پیشتر در زمانی که معاون «باراک اوباما» رئیس جمهوری پیشین آمریکا بود، یک بسته کمک پولی به اوکراین را تعلیق کرده بود تا کی‌یف تحقیقات درباره شرکت «بوریزما» را متوقف کند.

انتشار محتوای تماس تلفنی ترامپ و زلنسکی، دموکرات‌های مجلس نمایندگان را بر آن داشت تا در مورد امکان استیضاح ترامپ به اتهام سوء استفاده از قدرت، تحقیقاتی را آغاز کنند.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد