تظاهرات مردم بلژیک علیه خشونت پلیس

سه شنبه 30 مهر 1398
05:29
تظاهرات مردم بلژیک علیه خشونت پلیس مردم بروکسل پایتخت بلژیک روز دوشنبه به وقت محلی علیه خشونت پلیس این کشور تظاهرات کردند.

العالم-اروپا

به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، شماری از مردم بروکسل به دعوت گروه ها و سازمان های مردم نهاد در میدان «آلبرتینا» واقع در مرکز این شهر تجمع اعتراض آمیز برپا کردند.

شرکت کنندگان این تجمع اعتراضی در میان تدابیر شدید امنیتی پلیس با سر دادن شعارهایی خواستار توقف خشونت نیروهای پلیس شدند.

معترضان، استفاده پلیس از خشونت شدید در جریان اعتراضاتی که در مناسبت های اجتماعی در این کشور انجام می شود را محکوم کردند.

پایتخت بلژیک معمولا شاهد تظاهرات گروه های مختلف است که علیه موضوعات مختلف از جمله تغییرات اقلیمی و محدودیت علیه اقلیت های نژادی دست به اعتراض می زنند که در برخی موارد، این اعتراضات با برخورد شدید پلیس مواجه می شود.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بازگشایی کنترل‌ شده اماکن فرهنگی - تاریخی در نوروز/ موزه‌ها تعطیل است


توطئه رژیم صهیونیستی برای هدف گرفتن تاسیسات آرامکو/ چگونگی هدف گرفتن F35 توسط دانشمدان ایرانی


آیت الله سیستانی روز شنبه را در عراق عید فطر اعلام کرد


هلال ماه شوال رؤیت نشد / شنبه اول فروردین ۱۴۰۵ عید سعید فطر خواهد بود


سپاه: موج ۶۵ با به کارگیری سامانه های نوین "نصرالله"، (قدر ارتقایافته و هدایت شونده) برای نخستین بار، اجرا شد


جنگنده اف-۳۵ آمریکا توسط پدافند هوایی ایران هدف‌ قرار گرفت + فیلم


اعلام زمان تشییع پیکر سید اسماعیل خطیب، وزیر شهید اطلاعات


پیکر شهید لاریجانی و فرزندش در حرم حضرت معصومه آرام گرفت


عراقچی: در صورت تکرار حمله به زیرساخت‌های ایران دیگر هیچ خویشتن‌داری وجود نخواهد داشت


بازداشت افرادی که موقعیت ایست های بازرسی را لو می دادند/ دستگیری شماری از اتباع بیگانه