حماس خواستار تحرک فوری جنبش عدم تعهد علیه جنایات رژیم صهیونیستی شد

پنج‌شنبه 2 آبان 1398
10:04
حماس خواستار تحرک فوری جنبش عدم تعهد علیه جنایات رژیم صهیونیستی شد «عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس خواستار تحرک فوری جنبش عدم تعهد علیه جنایات رژیم صهیونیستی شد.

العالم - فلسطین اشغالی

«عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس از شرکت کنندگان در هجدهمین نشست سران عدم تعهد در باکو ـ پایتخت آذربایجان ـ درخواست کرد دست به تحرکی فوری علیه تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی زده و موضعی قاطع در این زمینه اتخاذ کنند.

وی بر اهمیت نقش نهادهای منطقه‌ای و بین‌المللی در حمایت از مسائل و قضایای عادلانه و در راس آن مساله فلسطین و دفاع از حقوق ملت‌ها و مبارزات آنها علیه استعمار و اشغالگری در راه رسیدن به آزادی و تعیین سرنوشت خود تاکید کرد.

الرشق اشاره کرد که جنبش متبوعش نقش و جایگاه این نهادها را در سایه جانبداری علنی آمریکا از رژیم اشغالگر صهیونیستی و برنامه‌های آن بسیار مهم می‌داند.

وی ضمن تمجید از کشور آذربایجان به خاطر میزبانی نشست سران عدم تعهد، از این کشور به خاطر مواضعش در حمایت از مساله فلسطین و مبارزات فلسطینیان تقدیر و تشکر کرد.

عزت الرشق تاکید کرد که در این اجلاس باید قطعنامه‌هایی در حمایت از ملت فلسطین و مبارزات آن در مسیر آزادسازی سرزمین و مقدسات خود و تشکیل کشور مستقل خویش به پایتختی قدس شریف صادر شود.

حماس این اجلاس را فرصتی مناسب برای اتخاذ مواضع قاطع و فوری علیه اشغالگری رژیم صهیونیستی دانست.

الرشق تاکید کرد که کشورهای شرکت کننده در این اجلاس، در سایه تشدید تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت، سرزمین و مقدسات اسلامی و مسیحی فلسطین و در راس آن مسجد مبارک الاقصی باید به مسئولیت‌های تاریخی خود در حمایت از ملت فلسطین عمل کنند.

مرکز اطلاع رسانی فلسطین

0% ...

آخرین اخبار

مصاحبه اختصاصی شبکه العالم با مجتبی امانی، سفیر پیشین ایران در لبنان


حادثه فلای دبی گواهی دیگر بر شکست روایت اسرائیل پس از شکستش در عملیات طوفان‌الاقصی است


عضو ارشد انصارالله یمن در گفت‌وگو با العالم: ادعای تسلط نیروهای سعودی بر المخا و باب‌المندب نادرست است


شهردار غزه: رژیم صهیونیستی غزه را به شهری غیرقابل‌سکونت تبدیل کرد


پزشکیان: نیروی انتظامی از ستون‌های استوار امنیت کشور است


عبدالسلام: عربستان مسئول پیامد‌های تشدید حملات به یمن است


سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمن جبهه‌های تازه را در پی خواهد داشت


از هتک حرمت در حرم إبراهیمی توسط صهیونیستها و همبستگی با فلسطین در لندن تا حمایت آنجلینا جولی از غزه و ..


تل آویو برای شعله‌ور کردن جنگ با ایران فشار می‌آورد اما ترامپ مردد است


پیشروی نیروهای مقاومت یمنی در تعز؛ همزمان با تشدید حملات به عمق عربستان