آمریکا معافیت گمرکی تایلند را تعلیق کرد

شنبه 4 آبان 1398
05:22
آمریکا معافیت گمرکی تایلند را تعلیق کرد رئیس جمهوری آمریکا دستور داد معافیت گمرکی تایلند تعلیق و معافیت مشابه برای اوکراین که پیشتر متوقف شده بود، از سرگرفته شود.

العالم-آمریکا

به گزارش خبرگزاری رویترز، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بامداد شنبه گفت که به دلیل رعایت نکردن حقوق مالکیت معنوی از سوی اوکراین، پیشتر دستور به تعلیق معافیت گمرکی برای این کشور داده بود، اما به دلیل پیشرفت‌هایی که کی‌یف در این زمینه داشته، این معافیت را ازسرمی‌گیرد.

دفتر نماینده تجاری آمریکا پس از اعلام این خبر گفت که پایان تعلیق معافیت گمرکی برای اوکراین، سبب می‌شود که این کشور یک سوم از 36 میلیون دلار مزیت تجاری میان دو طرف را بار دیگر به دست آورد.

ترامپ در تصمیمی جداگانه دستور داد که معافیت گمرکی برای برخی از محصولات تایلند به دلیل خودداری این کشور از احقاق حقوق شناخته شده بین‌المللی برای کارگران، تعلیق شود.

این تعلیق که از شش ماه دیگر اعمال می‌شود، روی یک سوم صادرات تایلند به آمریکا از جمله صادرات غذاهای دریایی تاثیر می‌گذارد.

دفتر نماینده تجاری آمریکا اعلام کرد که تعلیق تجارت معاف از گمرک درباره برخی از صادرات آفریقای جنوبی به دلیل مسائل مالکیت معنوی و جمهوری آذربایجان به دلیل نگرانی پیرامون حقوق کارگران در حال بررسی است.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر حمایت همه جانبه از مقام معظم رهبری


پزشکیان: حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس جهان را به تحسین وا داشت


 قدردانی رئیس قوه قضاییه از مردم برای حماسه‌سازی در روز قدس 


معاون نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز با دستان نیروهای راهبردی ایران امن می‌ماند


سپاه: موج ۴۵ عملیات وعده صادق با موشک‌های نقطه‌زن خیبرشکن آغاز شد


تجلیل از حضور باشکوه و مقتدرانه میلیون‌ها ایرانی در روز قدس


حضور سردار رادان در راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران


مراسم وداع و تدفین شهید علی شمخانی فردا برگزار می‌شود


وزیر کشور: مردم در روز قدس، عزم راسخ خود را در دفاع از ایران نشان دادند


قالیباف: از صبح امروز صفحه‌ای جدید در نظام مدیریت جنگ رقم خورد