هادی العامری: آمریکا و اسرائیل پشت فتنه بزرگ در عراق هستند

يکشنبه 5 آبان 1398
00:15
هادی العامری: آمریکا و اسرائیل پشت فتنه بزرگ در عراق هستند رئیس ائتلاف الفتح عراق گفت که این کشور امروز در برابر «فتنه بزرگی» قرار دارد و آمریکا و رژیم صهیونیستی در آن دست دارند.

العالم-عراق

«هادی العامری» رئیس ائتلاف «الفتح» شنبه شب با اشاره به تحولات جاری عراق اعلام کرد که این کشور امروز در برابر «فتنه‌ای بزرگ» قرار گرفته است.

به گزارش شبکه خبری المیادین، العامری گفت: «عراق امروز در برابر فتنه بزرگی قرار دارد و اسرائیل و آمریکا پشت آن قرار دارند».

رئیس ائتلاف الفتح عراق تاکید کرد که «افرادی در عراق هستند که می‌خواهند این کشور را به آشوب بکشانند».

شیخ «قیس الخزعلی» دبیر کل جنبش «عصائب اهل الحق» نیز روز شنبه در سخنانی به دست داشتن آمریکا و رژیم صهیونیستی در دور دوم اعتراضات عراق اشاره کرد و از آن به عنوان یک «فتنه بزرگ» تعبیر کرد.

وی گفت که آمریکا و رژیم صهیونیستی در برخی اعتراضات عراق دست دارند و آنها «مسئول ریخته شدن خون معترضان هستند».

شیخ الخزعلی تاکید کرد، «این خونی که ریخته شده است، خون مظلومان است و این نشان می‌دهد بزرگترین فتنه در کشور رخ داده است».

0% ...

آخرین اخبار

ایران: نقض محرمانگی آژانس، زمینه‌ساز خرابکاری شد


وقوع انفجار در منطقه جیزان عربستان/ اعلام وضعیت اضطراری در ابها


دیدارهای سفیران و نمایندگان دیپلماتیک با عراقچی


لبنان زمین بازی نتانیاهو برای تغییر معادلات منطقه و کشاندن آمریکا به جنگ با ایران


شهادت نوزاد ۲ ماهه لبنانی؛ شبکه های اجتماعی اسرائیل را رسوا کردند


زیردریایی Dive‑LD؛ شناور هوشمندی که سپاه در تنگه هرمز شکار کرد


تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه


شکار و غنیمت‌گرفتن یک فروند زیرسطحی هوشمند دشمن آمریکایی در تنگه هرمز


رایزنی‌های چندجانبه وزیر اقتصاد در مسکو/ تقویت حضور ایران در بازار ۱۸۰ میلیون نفری اوراسیا


اعتراف آمریکا به شکست در برابر ایران