روز یازدهم تظاهرات لبنانی‌ها با تشکیل زنجیره انسانی 170 کیلومتری + عکس و فیلم

دوشنبه 6 آبان 1398
10:13
171 هزار معترض لبنانی در اقدامی متفاوت، زنجیره انسانی از جنوب تا شمال این کشور تشکیل و شعارهایی مبنی بر لزوم کنار رفتن دولت و محاکمه مفسدان سر دادند.

العالم - لبنان

تظاهرات مردم لبنان در اعتراض به وضعیت اقتصادی امروز (دوشنبه/شش مهر) وارد دوازدهمین روز خود می‌شود و بسیاری از مسیرها در این کشور همچنان به دست معترضان بسته است.

بر اساس گزارش روزنامه لبنانی «النهار»، دیروز معترضان لبنانی در یازدهمین روز آغاز اعتراض‌ها، پویشی تحت عنوان «أید بأید» (دست به دست) یک زنجیره انسانی از جنوب تا شمال این کشور تشکیل دادند.

روزنامه «القدس العربی» هم گزارش داد، در این پویش ۱۷۱ هزار لبنانی از زن، مرد، کودک، جوان و دانشجو زنجیره‌ای انسانی به طول ۱۷۱ کیلومتر تشکیل دادند.

در ادامه این گزارش آمده، معترضان شرکت‌کننده در این زنجیره انسانی از صور (در جنوب لبنان) تا «عکار» (در شمال لبنان) پرچم‌های لبنان به دست داشتند، در اشاره به مسالمت‌آمیز بودن تظاهراتشان لباس سفید پوشیده بودند و با سر دادن شعارهایی خواستار کنار رفتن دولت فعلی و محاکمه مفسدان شدند.

قصد معترضان برای مسدود کردن مسیرها با خودرو

شبکه لبنانی «الجدید» گزارش داد، معترضان در جلسه‌ای که داشته‌اند، تصمیم گرفته‌اند امروز به مسدود کردن مسیرها در لبنان ادامه دهند.

بر اساس گزارش مذکور، آنها قصد دارند این اقدام را با پارک کردن خودروها در مسیرها و تحصن معترضان انجام دهند.

«الشرق الاوسط» در این زمینه گزارش داد، معترضان می‌گویند باز شدن مسیرها باعث می‌شود دولت نفس بکشد و به مطالبات پاسخ ندهد و آنها این اقدام را اهرم فشار بر دولت می‌دانند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است