روز یازدهم تظاهرات لبنانی‌ها با تشکیل زنجیره انسانی 170 کیلومتری + عکس و فیلم

دوشنبه 6 آبان 1398
10:13
171 هزار معترض لبنانی در اقدامی متفاوت، زنجیره انسانی از جنوب تا شمال این کشور تشکیل و شعارهایی مبنی بر لزوم کنار رفتن دولت و محاکمه مفسدان سر دادند.

العالم - لبنان

تظاهرات مردم لبنان در اعتراض به وضعیت اقتصادی امروز (دوشنبه/شش مهر) وارد دوازدهمین روز خود می‌شود و بسیاری از مسیرها در این کشور همچنان به دست معترضان بسته است.

بر اساس گزارش روزنامه لبنانی «النهار»، دیروز معترضان لبنانی در یازدهمین روز آغاز اعتراض‌ها، پویشی تحت عنوان «أید بأید» (دست به دست) یک زنجیره انسانی از جنوب تا شمال این کشور تشکیل دادند.

روزنامه «القدس العربی» هم گزارش داد، در این پویش ۱۷۱ هزار لبنانی از زن، مرد، کودک، جوان و دانشجو زنجیره‌ای انسانی به طول ۱۷۱ کیلومتر تشکیل دادند.

در ادامه این گزارش آمده، معترضان شرکت‌کننده در این زنجیره انسانی از صور (در جنوب لبنان) تا «عکار» (در شمال لبنان) پرچم‌های لبنان به دست داشتند، در اشاره به مسالمت‌آمیز بودن تظاهراتشان لباس سفید پوشیده بودند و با سر دادن شعارهایی خواستار کنار رفتن دولت فعلی و محاکمه مفسدان شدند.

قصد معترضان برای مسدود کردن مسیرها با خودرو

شبکه لبنانی «الجدید» گزارش داد، معترضان در جلسه‌ای که داشته‌اند، تصمیم گرفته‌اند امروز به مسدود کردن مسیرها در لبنان ادامه دهند.

بر اساس گزارش مذکور، آنها قصد دارند این اقدام را با پارک کردن خودروها در مسیرها و تحصن معترضان انجام دهند.

«الشرق الاوسط» در این زمینه گزارش داد، معترضان می‌گویند باز شدن مسیرها باعث می‌شود دولت نفس بکشد و به مطالبات پاسخ ندهد و آنها این اقدام را اهرم فشار بر دولت می‌دانند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند