پارلمان عراق امروز جلسه ویژه تشکیل می‌دهد

دوشنبه 6 آبان 1398
10:43
پارلمان عراق امروز جلسه ویژه تشکیل می‌دهد
پارلمان عراق امروز جلسه ویژه‌ای را برای بررسی خواسته‌های تظاهرات‌کنندگان و اجرای بسته اصلاحی دولت برگزار می‌کند.

العالم _ عراق

اداره اطلاع‌رسانی پارلمان عراق از برگزاری جلسه ویژه خود در روز دوشنبه (امروز) خبر داد.

اداره اطلاع‌رسانی پارلمان عراق در بیانیه‌ای تصریح کرد، در جلسه ویژه پارلمان، که ساعت 1 بعدازظهر (به‌وقت محلی) برگزار خواهد شد، مطالبات تظاهرات‌کنندگان، مصوبات هیئت وزیران و نیز اجرای بسته اصلاحی بررسی خواهد شد.

جلسه قبلی پارلمان عراق قرار بود روز شنبه برگزار شود که به‌دلیل به حد نصاب قانونی نرسیدن تعداد نمایندگان، این جلسه برگزار نشد.

دومین دور از تظاهرات در عراق از ظهر جمعه گذشته، در اعتراض به بیکاری، فساد بین مسئولان و شرایط نابسامان اقتصادی و معیشتی آغاز شده؛ که این تظاهرات‌ها در مواردی به خشونت و هرج‌ومرج کشیده شده است.

پس از وقوع تظاهرات و اعتراضات، «عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر عراق برای تأمین خواسته‌های مردم و رسیدگی به اوضاع معیشتی آنها تصمیم گرفت وارد عمل شده و سه بسته اصلاحات را ظرف یک ماه ارائه کرد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

همکاری مسکو و واشنگتن در چارچوب گروه ۲۰ تعلیق شد


۵۰۰۰ دانش آموز در فرانسه بازداشت شدند


وزیر خارجه ترکیه درگذشت خواهر عراقچی را تسلیت گفت


پیام تبریک سرلشکر عبداللهی به مناسبت افتخارآفرینی ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا


پرواز هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز دریای سیاه در مرز روسیه


آمریکا نخستین جنگنده‌های اف-۱۶ را به تایوان تحویل داد


ضرورت تقویت روابط ایران و یمن در حوزه‌های اقتصادی، تجاری و دریایی


وزیر امور خارجه ارمنستان فردا به تهران می آید


دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت؛ محسن رضایی: در شرایط حساس هستیم


حمله موشکی و پهپادی به شرکت آرامکو در ریاض/ ۶۰ حمله هوایی و موشکی عربستان به اماکن غیرنظامی در ۲۴ ساعت گذشته