آخرین وضعیت پرونده پژوهشگر فرانسوی بازداشت شده در ایران

دوشنبه 6 آبان 1398
17:22
آخرین وضعیت پرونده پژوهشگر فرانسوی بازداشت شده در ایران وکیل مدافع فریبا عادل‌خواه محقق ایرانی ـ فرانسوی و رولاند مارشال پژوهشگر فرانسوی بازداشت شده در ایران، توضیحاتی را پیرامون پرونده موکلانش ارایه کرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

سعید دهقان گفته، خانم فریبا عادل‌خواه محقق ایرانی-فرانسوی در حوزه انسان شناسی است که از خردادماه سال جاری به اتهام جاسوسی دستگیر شده است. بعد از خانم عادل‌خواه، رولاند مارشال، پژوهشگر فرانسوی که برای دیدن او به ایران آمده بود به اتهام اجماع و تبانی علیه امنیت ملی دستگیر شد و تا امروز چندین بار قرار بازداشت موقتش تمدید شده است.

دهقان با بیان این که «حوزه فعالیت پژوهشی آقای مارشال آفریقاست» به ایسنا گفته، تا این لحظه دلایل اتهامی موکلان که مطابق اصل 32 قانون اساسی باید در کنار ایراد اتهام بیان شود، مطرح نشده است.

وی افزود: با توجه به اینکه در مرحله تحقیق فقط یک وکیل حق حضور دارد، بنده و همکارم آقای بهزادی با اجازه مقام قضایی دو نوبت با موکلان ملاقات داشتیم. ضمن اینکه به نظر می‌رسد که دستگیری آقای مارشال به دلیل ارتباط دوستی او با خانم عادل خواه بوده است.

وی یادآور شد: پرونده موکلانم در شعبه اول بازپرسی دادسرای امنیت اوین (شهید مقدس) است و هنوز به دادگاه ارسال نشده است. البته ما همچنان در حال مذاکره با مقامات قضایی هستیم و امیدواریم این سوء تفاهم رفع شود، زیرا تا این لحظه هیچ ادله ای برای اتهامات وارده مطرح نشده است.

اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه 25 تیرماه در نشست خبری‌اش در پاسخ به سوالی درباره بازداشت فریبا عادل‌خواه و این‌که کنسولگری فرانسه خواسته دسترسی به ایشان داشته باشد، گفت: او جزو متهمانی است که اخیراً دستگیر شده و به لحاظ ماهیت پرونده و موضوعاتی که مطرح است هنوز وقت برای اطلاع رسانی در این پرونده نیست و اصل بازداشت ایشان را تایید می‌کنیم و با ادامه رسیدگی به آن اطلاع‌رسانی شفاف‌تری انجام می‌شود و در موقع مناسب تصمیم‌گیری می‌شود که به ادعاهای یکی از کشورها که مطرح شده چگونه پاسخ دهیم.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت