مسکو: چاه‌های نفت سوریه باید تحت کنترل دمشق باشد

سه شنبه 7 آبان 1398
00:49
مسکو: چاه‌های نفت سوریه باید تحت کنترل دمشق باشد نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور سوریه روز دوشنبه تاکید کرد که کنترل چاه‌های نفت شرق سوریه باید تحت کنترل دمشق باشد.

العالم-سوریه

«الکساندر لاورنتیف» نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور سوریه روز دوشنبه تاکید کرد که چاه‌های نفت شرق سوریه باید تحت کنترل دولت این کشور باشد.

وی که در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، افزود: «بدون تردید باید این چاه‌ها تحت کنترل دولت سوریه باشد و معتقدیم که این تنها راه حل می‌باشد.»

نماینده پوتین در امور سوریه همچنین ابراز امیدواری کرد که شبه نظامیان کرد در زمان مورد توافق از مناطق مرزی سوریه خارج شوند.

«لیندسی گراهام» سناتور جمهوری خواه آمریکایی چند روز پیش از تلاش مقام‌های نظامی این کشور برای تدوین طرحی جهت آنچه به ادعای او «محافظت از نفت در سوریه» خوانده شده خبر داده است.

0% ...

آخرین اخبار

پیام رهبر انقلاب در ایکس میلیونی شد


داسیلوا شکست نتانیاهو و ترامپ در انتخابات را به سخره گرفت


فایننشال تایمز: انتخابات آمریکا از تمایل عمومی به تغییر رابطه با "اسرائیل" حکایت دارد


تأکید پاکستان بر حل دیپلماتیک مناقشات منطقه؛ رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان


پزشکیان: در برابر تهدیدها و تحریم‌ها پیروز خواهیم شد


فلج شدن شهرهای فرانسه با ادامه اعتصابات سراسری و تظاهرات مردمی


قربانیان شکست؛ ترامپ تیغ اخراج را بر گردن فرماندهان جنگ با ایران گذاشت


سرلشکر رضایی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین تقدیم کرد


تهران خواستار پاسخگویی آمریکا و انگلستان در قبال نقض حقوق بشر شد


گفت و گوی تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با همتایان کویتی و ترکیه ای