جنبلاط: فكر كردن درباره كنار گذاشتنن و انزوای حزب الله حماقت است

سه شنبه 7 آبان 1398
18:49
جنبلاط: فكر كردن درباره كنار گذاشتنن و انزوای حزب الله حماقت است ولید جنبلاط پس از تصمیم الحریری برای تقدیم استعفا به رییس جمهور خواستار آرامش و گفت و گو شد.

العالم - لبنان

پایگاه اینترنتی العهد لحظاتی پیش در خبری فوری اعلام کرد: ولید جنبلاط رئیس حزب سوسیالیست ترقی خواه تاکید کرده است که گفتگو و مذاکرات باید با همه جریانهای سیاسی باشد و فکر کردن درباره کنار گذاشتنن و انزوای حزب‌الله حماقت است.

ولید جنبلاط تاکید کرد که «من نمی‌دانم الحریری اکنون چه شرایطی دارد،‌ ولی وی اگر بخواهد به نخست‌وزیری بگردد،‌ من در کنار او هستم».

رئیس حزب دروزی سوسیالیست ترقی‌خواه لبنان گفت که «ما نمی‌خواهیم لبنان را وارد درگیری جناح‌های سیاسی بکنیم، چون در آن صورت همه لبنانی‌ها باید هزینه آن را بپردازند».

وی همچنین به مساله انسداد خیابان‌های لبنان به دنبال اعتراضات لبنانی‌ها اشاره کرد و گفت که ما مخالف این اقدام و همچنین مخالف روش برخورد با معترضان هستیم.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

هشدار سیاست‌مدار عراقی درباره توطئه موساد علیه ایران و عراق


میلاد پیامبر اکرم (ص) نمادی از همبستگی و همدلی مردم ایران+فیلم


سناتور دموکرات: هیچ یک از اقدامات ترامپ آمریکا را قوی‌تر و امن‌تر نکرده است


نماینده پارلمان لبنان: تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب، نقض قوانین بین‌المللی است


پزشکیان وارد بیشکک شد 


عراقچی همراه پزشکیان عازم قرقیزستان شد


جزئیات زلزله ۳.۸ ریشتری شرق تهران


ترامپ به غافلگیری خود از پاسخ ایران به حملات تجاوزکارانه آمریکا اذعان کرد


سوپر نفتکش متخلف بر اثر اصابت با 2 مین دریایی دچار آتش سوزی شد


بیانیه وزارت خارجه درباره تجاوز نظامی ارتش تروریستی آمریکا به لارک و پاسخ دفاعی ایران