جدیدترین موضع گیری «پدرسون» درباره کمیته قانون اساسی سوریه

چهارشنبه 8 آبان 1398
16:33
جدیدترین موضع گیری «پدرسون» درباره کمیته قانون اساسی سوریه نماینده سازمان ملل در امور سوریه به موضع گیری درباره کمیته قانون اساسی سوریه پرداخت.

العالم _ سوریه

پدرسون نماینده سازمان ملل در امور سوریه در جریان نشست های کمیته قانون اساسی سوریه در ژنو که تحت نظارت سازمان ملل برگزار می شود، اعلام کرد: این نشست ها به سوری ها در داخل سوریه و خارج آن امید می دهد و زمینه ساز حل و فصل سیاسی در سوریه است.

وی افزود: این تلاشی برای ایجاد شرایط جدید پس از هشت سال از بحران است. کمیته قانون اساسی به رهبری سوریه است و در تملک سوری هاست و دیکته ای درباره تدوین قانون اساسی وجود ندارد.

پدرسون تاکید کرد: ماموریت بزرگ ایجاد پایه و اساسی برای پایان دادن سالها بی اعتمادی است. من آماده پایان دادن به هر اختلافی که در جریان ماموریت تدوین قانون اساسی رخ دهد، هستم.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت