استعفای الحریری؛ تحت فشار مردم یا نتیجه فشارهای خارجی؟

چهارشنبه 8 آبان 1398
19:39
استعفای الحریری؛ تحت فشار مردم یا نتیجه فشارهای خارجی؟ در 13همین روز از اعتراض های مردمی در لبنان، سعد الحریری نخست وزیر این کشور استعفای خود را اعلام کرد و تشدید بحران داخلی را علت استعفای خود دانست.

العالم – با خبرنگاران العالم

برخی ها معتقدند که استعفای الحریری فقط به دلایل داخلی نبوده است، بلکه در نتیجه تشدید فشارهای منطقه ای و بین المللی بر وی بوده است.

"حسن مراد" وزیر مشاور در دولت مستعفی لبنان در گفت و گو با خبرنگار شبکه العالم در بیروت پایتخت این کشور گفت: درست است که فشارهای منطقه ای و نه مردم بر این مساله تاثیرگذار بوده است، اما ما در کنار مردم هستیم و از خواسته هایشان حمایت می کنیم و سعد الحریری نخست وزیر طرح هایی را برای آرام کردن مردم داشت، ولی برخی ها با طرح های وی مخالف بودند و به دنبال راه حل هایی بودند که به اعتقاد من ، خود الحریری هم با آن مخالف بود. کمی قبل از استعفای سعد الحریری، اتفاق هایی افتاد و اعتراض های بحق مردم در لبنان به درگیری های میان آنان تبدیل شد.

خبرنگار العالم در ادامه گزارش خود آورده است: در نتیجه درگیری میان طرفداران و مخالفان در مرکز بیروت در محل تحصن ها، راه ها بسته شد و فعالیت های اقتصادی مختل گردید. این وضعیت، مسئولان لبنانی را بر آن داشت که برای خارج کردن کشور از این وضعیت تعجیل کنند. با تلاش گروه های سیاسی مشخص برای مصادره تحرکات مردمی و سیاسی کردن آن به نفع خود، اوضاع متشنج تر شد.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم