رهبر حزب برگزیت از شرکت در انتخابات انگلیس انصراف داد

يکشنبه 12 آبان 1398
21:46
رهبر حزب برگزیت از شرکت در انتخابات انگلیس انصراف داد
رهبر حزب برگزیت انگلیس اعلام کرد در انتخابات شرکت نخواهد کرد و به حمایت از کاندیدهای حزبش در نقاط مختلف این کشور خواهد پرداخت.

العالم - اروپا

«نایجل فاراژ» رهبر حزب برگزیت انگلیس، از شرکت در انتخابات زودهنگام انصراف داد تا برای تبلیغ علیه توافق دولت این کشور با اتحادیه اروپا درخصوص اجرای برگزیت زمان کافی داشته باشد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، فاراژ در مصاحبه با «اندرو مار» مجری شبکه «بی‌بی‌سی» گفت: «در این مورد بسیار فکر کردم که چگونه به بهترین شکل به برگزیت خدمت کنم. آیا باید یک کرسی پیدا کنم و تلاش کنم وارد پارلمان شوم یا بهتر است طول و عرض انگلیس را پیموده و از ۶۰۰ کاندیدا حمایت کنم. تصمیم گرفتم که مورد دوم انتخاب درست است».

پیش‌تر فاراژ خطاب به «بوریس جانسون» گفته بود یا با او در انتخابات همگانی وارد ائتلاف شود و از تصویب توافق برگزیت صرف‌نظر کند، یا برای تک تک کرسی‌های پارلمان با او خواهد جنگید.

جانسون روز شنبه در واکنش به سخنان فاراژ گفت «همواره از پیشنهادات استقبال می‌کنم» اما وارد پیمان انتخاباتی با فاراژ یا هیچ فرد و حزب دیگری نخواهد شد.

فاراژ در این خصوص گفت:‌ «اگر بوریس به دنبال برگزیتی واقعی بود، نیاز نبود در این انتخابات علیه او بجنگیم».

اکنون این احتمال وجود دارد که با ایجاد تفرقه بین حزب محافظه‌کار به رهبری جانسون و حزب برگزیت فاراژ، رأی حامیان خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا شکسته شود.

تلاش جانسون برای خارج کردن کشورش از اتحادیه اروپا در تاریخ ۳۱ اکتبر (۹ آبان) با رأی پارلمان شکست خورد و پارلمان او را مجبور کرد از بروکسل تقاضا کند مهلت اجرای بروکسل را تمدید کند. پارلمان تنها به کلیات این توافق رأی مثبت داد و اجرای آن جهت بررسی بیشتر به ۳۱ ژانویه موکول شد.

در مقابل جانسون خواهان برگزاری انتخابات همگانی زودهنگام در انگلیس شد تا شاید بتواند با تغییر ترکیب کابینه، رأی مورد نیاز برای تصویب توافق با بروکسل درخصوص نحوه خروج از اتحادیه اروپا را کسب کند.

پیشنهاد او در پارلمان انگلیس با استقبال حزب «لیبرال دموکرات» مواجه شده و مورد تصویب قرار گرفت. قرار است این انتخابات زودهنگام در تاریخ ۱۲ دسامبر (۲۱ آذر) برگزار شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند