لغو کامل حالت فوق العاده در بغداد

چهارشنبه 15 آبان 1398
00:30
لغو کامل حالت فوق العاده در بغداد فرماندهی عملیات بغداد دستور داد مقررات منع آمد و شد در این شهر کاملا لغو شود.

العالم - عراق

به گزارش وبگاه خبری السومریه نیوز، سرلشکر «قیس المحمداوی» فرمانده عملیات بغداد دستور داد به دلیل همکاری میان شهروندان و نیروهای امنیتی، مقررات منع آمد و شد در بغداد کاملا لغو شود.

فرماندهی عملیات بغداد از سه روز پیش مقرر کرده بود تا اطلاع ثانوی ساعات منع آمد و شد در بغداد از ساعت دو بامداد تا شش به جای زمان قبلی باشد که از ساعت ۱۲ بامداد تا شش صبح بود و دلایل این تصمیم را دادن زمان به تظاهرات‌کنندگان برای بازگشت به خانه‌هایشان اعلام کرد.

فرماندهی عملیات بغداد قانون ممنوعیت آمد و شد را از دوشنبه هفته گذشته همزمان با گسترش دامنه اعتراضات و اقدامات خرابکاران در جریان اعتراضات اعمال کرد، اما معترضان بخصوص تحصن کنندگان در میدان اصلی بغداد یعنی میدان التحریر این ممنوعیت را به چالش کشیده و در خیابان‌ها حضور داشتند.

عراق از حدود دو هفته پیش شاهد دومین موج اعتراضات علیه فساد و مشکلات معیشتی مردم است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم


همتی: کمبود ارز نداریم/ ادعای فروپاشی کذب است


3 پیشنهاد پزشکیان برای تقویت همکاری در سازمان شانگهای


سخنرانی‌در‌ اجلاس شانگهای و دیدار با پوتین؛ اهم برنامه‌های پزشکیان


نماینده دموکرات: مردم آمریکا خواستار پایان جنگ علیه ایران هستند


وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم