ماجرای تیراندازی در پارک زیتون اهواز

چهارشنبه 15 آبان 1398
11:07
ماجرای تیراندازی در پارک زیتون اهواز فرمانده انتظامی شهرستان اهواز گفت: تیراندازی بامداد چهارشنبه در اهواز سه کودک را مصدوم و راهی بیمارستان کرد البته عاملان این تیراندازی در کمتر از یک ساعت دستگیر شدند.

العالم _ ایران / سیاسی

سرهنگ محسن دالوند روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به جزییات این تیراندازی افزود: بامداد امروز در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر درگیری دسته جمعی منجر به تیراندازی در پارک زیتون این شهرستان، بلافاصله ماموران پلیس به محل اعزام شدند.

وی علت این درگیری را اختلاف حساب عنوان کرد و گفت: ۲ نوجوان و یک خردسال رهگذر در این درگیری مورد اصابت ترکش گلوله قرار گرفتند و برای مداوا به مراکز درمانی منتقل شدند.

سرهنگ دالوند افزود: ماموران پلیس با کار اطلاعاتی و اقدامات تخصصی در کمتر از یک ساعت هشت نفر از عاملان درگیری که سه نفر از آنها عامل اصلی تیراندازی منجر به جرح بودند را شناسایی و پس از هماهنگی مرجع قضائی در چند عملیات غافلگیرانه در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

وی با اشاره به کشف یک قبضه سلاح و نقاب صورت عاملان تیراندازی در بازرسی از مخفیگاه آنها گفت: متهمان در تحقیقات پلیس به بزه انتسابی اعتراف و پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی داده شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان اهواز افزود: پلیس با افرادی که با اقدامات خود باعث برهم زدن نظم عمومی و سلب آرامش شهروندان می‌شوند، برابر قانون به شدت برخورد می‌کند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری