تداوم استقرار ارتش سوریه در نزدیکی مرز ترکیه به طول 20 کیلومتر + نقشه

چهارشنبه 15 آبان 1398
14:48
تداوم استقرار ارتش سوریه در نزدیکی مرز ترکیه به طول 20 کیلومتر + نقشه
مرکز موسوم به دیدبان حقوق بشر سوریه خبرداد که نیروهای ارتش سوریه در منطقه‌ای مستقر شده‌اند که از قامشلی تا «القحطانیه» امتداد دارد.

العالم _ سوریه

روند استقرار نیروهای ارتش سوریه در شمال شرق این کشور همچنان ادمه دارد. مرکز موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» -نزدیک به معارضان- گزارش داد که استقرار نیروهای ارتش سوریه در شرق شهر «قامشلی» واقع در استان الحسکه ادامه دارد.

این نقشه، نشانگر وضعیت شمال سوریه پس از استقرار نیروهای ارتش سوریه در مرزهای این کشور با ترکیه است.

در این نقشه، رنگ قرمز، نشان دهنده مناطق استقرار نیروهای ارتش سوریه ، رنگ زرد، نشان دهنده مناطق استقرار نیروهای کرد و رنگ سبز، نشان دهنده مناطق استقرار عناصر مسلح وابسته به ترکیه است.

دیدبان با بیان اینکه ارتش سوریه پس از هفت سال در شرق قامشلی مستقر شده است، افزود، نیروهای سوریه در طول منطقه‌ای مستقر شده‌اند که از قامشلی تا «القحطانیه» ادامه دارد.

به گزارش این مرکز، طول این منطقه بیش از ۲۰ کیلومتر است و بر اساس توافق روسیه و ترکیه صورت گرفته است.

دیدبان روز گذشته نیز خبر داد که تجهیزات نظامی متعلق به ارتش سوریه به همراه سربازان سوری در مناطق شرقی قامشلی مستقر شدند و این اتفاق از سال ۲۰۱۲ برای نخستین بار رخ داده است.

شماری از نیروهای ارتش سوریه یکشنبه هفته جاری در شمال استان قامشلی در مرز با ترکیه به طول ۶۰ کیلومتر مستقر شدند.

ارتش سوریه همچنین کنترل شهرک‌های القحطانیه و «الجوادیه» را در ریف شرقی شهر قامشلی بدست گرفت و توانست مسیری به طول ۱۲۰ کیلومتر که از شهر حسکه آغاز می‌شود، تحت کنترل خود در آورد.

پیش از این ارتش سوریه توانسته بود در استان قامشلی وارد شهرهای «الدرباسیه» و «عامودا» و چندین روستا در غرب استان و شهرک‌های مستقر در شمال شرق و مشرف به مرز ترکیه شود.

ارتش سوریه همچنین پیش از این در خط مرزی در عین العرب (کوبانی) و همچنین در چندین روستای مشرف به مرز ترکیه در حومه «رأس العین» مستقر شده بود.

پس از آغاز عملیات نظامی ترکیه در ۱۷ مهر ماه گذشته به بهانه عقب راندن شبه‌نظیان «نیروهای دموکراتیک سوریه»،کردهای سوریه از ارتش سوریه خواستند تا در این مناطق مستقر شود تا جلوی حملات ارتش ترکیه گرفته شود.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

فایننشال تایمز: انتخابات آمریکا از تمایل عمومی به تغییر رابطه با "اسرائیل" حکایت دارد


تأکید پاکستان بر حل دیپلماتیک مناقشات منطقه؛ رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان


پزشکیان: در برابر تهدیدها و تحریم‌ها پیروز خواهیم شد


فلج شدن شهرهای فرانسه با ادامه اعتصابات سراسری و تظاهرات مردمی


قربانیان شکست؛ ترامپ تیغ اخراج را بر گردن فرماندهان جنگ با ایران گذاشت


سرلشکر رضایی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین تقدیم کرد


تهران خواستار پاسخگویی آمریکا و انگلستان در قبال نقض حقوق بشر شد


گفت و گوی تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با همتایان کویتی و ترکیه ای


صندلی لرزان پنتاگون؛ ترامپ از موج نارضایتی‌ها از وزیر جنگ پرده برداشت


تقدیم پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس جمهور روسیه + فیلم