انهدام باند تروریستی وابسته به القاعده در یمن

چهارشنبه 15 آبان 1398
23:03
انهدام باند تروریستی وابسته به القاعده در یمن
وزارت کشور دولت نجات ملی که انصارالله نیز جزئی از آن است، از شناسایی و انهدام باند تروریستی وابسته به القاعده خبر داد.

العالم - یمن

وزارت کشور دولت نجات ملی یمن (به پایتختی صنعاء) از شناسایی و انهدام یک باند تروریستی خبر داد که در قتل «شیخ احمد الحمیقانی»، از شخصیت‌های دینی و سیاسی یمن دست داشته است.

به گزارش وب‌سایت خبری «انصارالله»، وزارت کشور یمن طی بیانیه‌ای شامگاه چهارشنبه (۱۵ آبان) اعلام کرد که سرویس امنیتی توانسته است تعدادی از عناصر خطرناک این باند را که وابسته به گروه تروریستی القاعده هستند، در استان البیضاء به دام اندازد.

بر اساس این گزارش، باند تروریستی مذکور در چند عملیات تروریستی دست داشته است. وزارت کشور دولت نجات ملی یمن گفته که در روزهای آینده جزئیات بیشتری در مورد این موفقیت منتشر خواهد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!