تمجید شورای حقوق‌بشر سازمان ملل از اقدامات اجتماعی ایران

جمعه 17 آبان 1398
16:57
تمجید شورای حقوق‌بشر سازمان ملل از اقدامات اجتماعی ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل از اقدامات ایران در حفظ حقوق افراد ناتوان جسمی و همچنین کاهش فقر و افزایش برابری اجتماعی تمجید کرد.

العالم - ایران/ سیاسی

مسئول برگزاری سی‌وچهارمین نشست سازوکار گزارش‌دهی دوره‌ای شورای حقوق بشر سازمان ملل (موسوم به UPR) از اقدامات ایران در ارتقای حقوق بشر و حفظ حقوق جامعه معلولان و ناتوانان جسمی تقدیر کرد.

دبیرخانه شورای حقوق بشر سازمان ملل امروز (جمعه) در صفحه توئیتر خود نوشت: «کشورهای حاضر در سی‌وچهارمین نشست یو.پی.آر از ایران به دلیل اجرای قوانین و سیاست‌هایی برای حفظ حقوق افراد دارای ناتوانی‌های جسمانی، اجرای برنامه تحول نظام سلامت و تامین حقوق آنها برای آموزش تمجید کردند».

بر این اساس، کشورهای شرکت‌کننده در این نشست همچنین اقدامات ایران در «کاهش فقر، فعال‌کردن اقتصاد، تحولات اجتماعی و اصلاح قانون مجازات مواد مخدر از اعدام به زندان تا حداکثر 30 سال» را ستودند.

سی وچهارمین نشست سازوکار گزارش‌دهی دوره‌ای شورای حقوق بشر سازمان ملل از روز چهارشنبه در مقر این سازمان در ژنو آغاز شده است.

هیأت ایرانی نیز به ریاست «محمد جواد لاریجانی» دبیر ستاد حقوق بشر ایران، به همراه «محمد مصدق» معاون حقوقی قوه قضائیه و «سیامک مره‌صدق» نماینده اقلیت کلیمیان در مجلس شورای اسلامی در این نشست شرکت کرده و گزارشی از وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران از منظر قوانین داخلی را ارائه کردند.

لاریجانی طی سخنرانی در این نشست با انتقاد از تحریم‌های ظالمانه و یکجانبه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت: «تحریم‌های اقتصادی... مانع بهره‌برداری کامل از تحولات اقتصادی و اجتماعی و همچنین سود بردن از حقوق درج شده در میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی (ICCPR) و میثاق بین‌المللی حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی (ICESCR) از جمله حق داشتن زندگی، شغل و سلامت می‌شود».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند


عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است