بحرین از بازداشت چند فرد در ارتباط با تهدید علیه امنیت کشور خبر داد

شنبه 18 آبان 1398
20:49
بحرین از بازداشت چند فرد در ارتباط با تهدید علیه امنیت کشور خبر داد
دولت بحرین با اشاره به بازداشت چند فرد که قصد انجام عملیات‌هایی علیه صلح و امنیت کشور داشتند، مدعی شد که این افراد با عناصر تروریستی در خارج در ارتباط بوده‌اند.

العالم _ بحرین

دولت بحرین امروز شنبه از بازداشت چند فرد خبر داد و مدعی شد که این افراد با عناصر تروریستی در خارج از کشور مرتبط بوده و قصد اجرای عملیات‌هایی علیه صلح و امنیت کشور را داشتند.

مدیر اداره کل تحقیقات جنایی گفت که در راستای تلاش برای حفظ امنیت، با اجرای عملیات امنیتی پیشگیرانه با همکاری و هماهنگی دستگاه‌های امنیتی، چند فرد مرتبط با عناصر تروریستی در خارج، بازداشت شدند.

طبق گزارش خبرگزاری بحرین (بنا)، این مقام بحرینی بدون اشاره به تعداد دقیق این افراد، مدعی شد که آن‌ها قصد اجرای عملیاتی برای ضربه زدن به صلح و امنیت داخلی را داشتند.

بر اساس این گزارش، اداره کل تحقیقات جنایی اجرای اقدامات قانونی درباره این افراد را آغاز کرده است.

پیشتر جمعیت ملی-اسلامی «الوفاق» به عنوان بزرگ‌ترین جمعیت معارض بحرین در صفحه توئیتر خود نوشته بود که «پنج شهروند در چند منطقه بازداشت شدند.»

دولت بحرین تا کنون شمار زیادی از معارضان داخلی را به اتهام ارتباط با «گروه‌های تروریستی» بازداشت کرده و مدعی ارتباط آن‌ها با ایران و گروه‌هایی در عراق شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود


روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان/ یک شهید و 9 زخمی