ترکیه با همراهی 15 کشور، رزمایش برگزار کرد

يکشنبه 19 آبان 1398
21:04
ترکیه با همراهی 15 کشور، رزمایش برگزار کرد
رزمایش نیروی دریایی ترکیه با حضور 47 کشتی جنگی و 4700 نیرو از 15 کشور در دریای مدیترانه آغاز شد.

العالم _ ترکیه

«یانقی باغچی اوغلو» هماهنگ‌کننده اداره عملیات دریایی ترکیه امروز (یکشنبه) از آغاز رزمایش دریایی «مدیترانه» در استان «موگلا» در شرق ترکیه خبر داد.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، او در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، گفت که اتاق عملیات متشکل از ۱۷۰ نفر برای پیشبرد این رزمایش تشکیل شده و هدف از این تمرین نظامی توسعه همکاری‌ها میان کشورهای «دوست» و اعضای پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و همینطور افزایش سطح آمادگی نیروی دریایی ترکیه است.

این مسئول ترکیه‌ای همچنین خبر داد که در این تمرین نظامی، ناوشکن، زیردریایی و کشتی‌های جنگی و همچنین کشتی‌های مین‌روب به کار گرفته می‌شود.

«باغچی اوغلو» گفت ۴۷ کشتی جنگی از انواع مختلف آن به همراه ۴۷۰۰ نیروی نظامی در این رزمایش حضور دارند. کشورهای اسپانیا، ایتالیا، کانادا و یونان از جمله حاضران در این رزمایش هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: آتش‌بس فقط با توقف کامل جنگ محقق می‌شود


اجرای حکم محکومیت آمریکا در پرونده بیماران پروانه‌ای


زنان کُرد بخشی از حافظه تاریخی و سرمایه اجتماعی ایران‌اند


یورش گسترده اشغالگران صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری


رایزنی گازی ایران با اعضای مجمع کشور‌های صادرکننده گاز در مسکو


عزیزی: اسرائیل را کمتر از یک ساعت غیرمسکونی می‌کنیم!


چین آمریکا را به اقدام متقابل تهدیدکرد


مواضع غیرمسئولانه و متناقض اروپا در قبال تجاوز به ایران


پیش بینی شدت فعالیت سامانه بارشی در ۴ استان


نیروهای مسلح یمن بار دیگر درباره سفر از طریق فرودگاه خالد هشدار دادند