عراق : 14 تروریست در جنوب موصل کشته شدند

دوشنبه 20 آبان 1398
11:22
عراق : 14 تروریست در جنوب موصل کشته شدند عملیات سازمان مبارزه با تروریسم عراق در جنوب موصل به کشته شدن 14 تروریست داعش منجر شد.

العالم - عراق

سازمان مبارزه با تروریسم عراق، با انجام یک عملیات هوایی و هلی‌برن در جنوب موصل، ۱۴ تروریست را به کام مرگ فرستاد.

خبرگزاری رسمی عراق (واع)، با انتشار فوری این خبر، اشاره‌ای به جزئیات این عملیات نکرد.

سازمان مبارزه با تروریسم، دیروز نیز از کشته شدن شمار زیادی از تروریست‌ها و تخریب مخفی‌گاه‌های آنها در کوه‌های «مخمور» خبر داده بود.

در بیانیه این سازمان که در پایگاه خبری «الغدپرس» منتشر شد، آمده است: نیرویی از فرماندهی دوم عملیات ویژه در سازمان مبارزه با تروریسم با پشتیبانی نیروی هوایی ائتلاف بین‌المللی ضد داعش، عملیات گسترده‌ای برای پاکسازی کوه‌ها مخمور از تروریست‌های داعش انجام داد که طی آن شمار زیادی از تروریست‌ها کشته و طی ۱۴ حمله هوایی، شمار زیادی از مخفی‌گاه‌ها و غارهای تحت سیطره تروریست‌ها نابود شدند.

گروه تروریستی داعش در ژوئن سال ۲۰۱۴ م/۱۳۹۳ ه.ش موفق شد با سوء استفاده از شرایط داخلی عراق، این شهر را اشغال کند. در تیرماه ۱۳۹۴ پس از ۹ ماه درگیری و مشارکت نیروهای ارتش، الحشد الشعبی و پیشمرگه و نیروهای عشایر، سرانجام شهر موصل به طور کامل از اشغال داعش خارج شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو