ترکیه رزمایش «دعوت» را در شرق مدیترانه آغاز کرد/ شرکت بزرگترین ناو آمفیبی جهان ساخت ترکیه در رزمایش

دوشنبه 20 آبان 1398
14:08
ترکیه رزمایش «دعوت» را در شرق مدیترانه آغاز کرد/ شرکت بزرگترین ناو آمفیبی جهان ساخت ترکیه در رزمایش رزمایش «دعوت ۲۰۱۹» با حضور ۴۷ ناو و چهار هزار و ۷۰۰ نظامی از ۱۵ کشور به میزبانی ترکیه در شرق مدیترانه شروع شد.

العالم ـ ترکیه

بنابر گزارش رسانه های ترکیه، بیست و دومین رزمایش «دعوت ۲۰۱۹- مدیترانه شرقی» که هر دو سال یک بار با برنامه‌ریزی نیروی دریایی ترکیه برگزار می‌شود، با حرکت ناوهای جنگی از پایگاه «آکساز» مارماریس آغاز شد.

در این رزمایش که به میزبانی آنکارا و با شرکت ۴۷ ناو و ۴۷۰۰ نظامی از ۱۵ کشور در شرق مدیترانه ادامه دارد، بزرگترین ناو آمفیبی جهان ساخت ترکیه «سانجاکتار» نیز حاضر شد.

روز دوم این رزمایش که با هدف توسعه همکاری متقابل بین کشورهای متحد و آموزش پایگاه های نظامی دریایی ترکیه برای آمادگی عالی بر اساس مقررات ناتو انجام م‌شود، با تمرین خروج از بندر در مواقع مخاطرات ناوبری آغاز شد.

چندی گیش نیز بزرگترین رزمایش نیروی دریایی ارتش ترکیه به‌صورت همزمان در شرق مدیترانه، دریای اژه و دریای سیاه انجام شد.

ارتش ترکیه در چارچوب برنامه رزمایش سالانه خود، برای اولین بار رزمایش «گرگ دریا ۲۰۱۹» را با مشارکت فرماندهی نیروی دریایی و جنگ به صورت همزمان در دریای اژه، شرق دریای مدیترانه و دریای سیاه به مدت چند روز برگزار کرد.

به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام ارتش ترکیه، در این رزمایش که بزرگترین رزمایش برنامه ریزی شده تاریخ ترکیه به شمار می‌رود؛ ۱۳۱ فروند کشتی، ۵۷ فروند هواپیما و ۳۳ فروند بالگرد شرکت داشت.

نیروهای مسلح ترکیه، با مشارکت حداکثری در سطح استراتژیک و عملی عملیات گرگ دریا را بر اساس سناریوی پیشرفته مبتنی بر ﺷـﺮاﻳﻂ اﺿـﻄﺮاری - ﺑﺤـﺮان و جنگی انجام می‌دهند.

رزمایش به منظور افزایش سطح آمادگی یگان‌های نیروی دریایی انجام شد و در بخش شرق مدیترانه کشتی و هواپیما و بالگرد گشت‌ دریایی مشارکت گسترده داشتند.

0% ...

آخرین اخبار

افشاگری تلگراف درباره مخفیگاه سری ماکرون برای فرار


گزارش العالم از تظاهرات گسترده در موصل در حمایت از نیروهای الحشد الشعبی


پروژه صهیونیستی در محاصره مقاومت؛ وعده بالفور در مسیر فروپاشی


حماس: تشدید سرمای زمستان در غزه، فاجعه انسانی ناشی از محاصره را عمیق‌تر کرده است


صف‌آرایی هرقدرتی مقابل ایران محکوم به شکست است


واکنش ایران به تعیین جایزه توسط آمریکا برای درز اطلاعات هسته‌ای


تظاهرات صدها حامی فلسطین در برلین علیه ارسال سلاح به "اسرائیل"


عضو شورای عالی سیاسی یمن: دولت سعودی منتظر تاوان جنایاتش باشد


اعدام 3 تروریست آمریکایی ـ صهیونی کودتای دی ماه 1404 در کرج


رقیب نتانیاهو مأمور تشکیل کابینه شد