واکنش ایران به دخالت آمریکا در اقدام شبه کودتا علیه رئیس جمهور بولیوی

سه شنبه 21 آبان 1398
17:57
واکنش ایران به دخالت آمریکا در اقدام شبه کودتا علیه رئیس جمهور بولیوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران دخالت ایالات متحده آمریکا در امور داخلی بولیوی و اقدام شبه کودتا علیه رئیس جمهور قانونی آن کشور را محکوم کرد.

العالم- ایران/ سیاسی

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان دخالت ایالات متحده آمریکا در امور داخلی بولیوی و اقدام شبه کودتا علیه رئیس جمهور قانونی آن کشور را محکوم کرد و اظهار داشت: هر گونه تغییر دولتها بصورت اجبار آمیز و خارج از چارچوبهای قانونی بخصوص با دخالت خارجی محکوم و غیر قابل قبول است.

موسوی افزود: جمهوری اسلامی ایران معتقد است هر گونه تغییری باید انعکاس خواست مردم از طریق صندوق های رای و در چارچوب قانون باشد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی اظهار امیدواری کرد مردم و گروههای محتلف سیاسی در بولیوی با استفاده از ظرفیتهای سیاسی و حقوقی کشورشان بتوانند بدون توسل به آشوب، خشونت و درگیری به یک راه حل مسالمت آمیز در خصوص وضعیت موجود برسند.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: یک نقص جدید در هواپیماهای جنجالی بوئینگ ۷۳۷ وجود دارد


شکار دومین زهپاد ارتش تروریستی آمریکا در تنگه هرمز


ساعت صفر حمله ترامپ چه زمانی خواهد بود؟


لاوروف: روسیه با افزایش کرسی‌های غرب در شورای امنیت مخالف است


ریحانه کریمی در وزنه برداری ناگویا تاریخ ساز شد


مشارکت گسترده عراقی‌ها در مراسم دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله + فیلم 


تعطیلی مدارس ریاض در بحبوحه تنش‌های منطقه‌ای و درگیری با یمن


دو سال از غیبت شهید «اوتاد»؛ سید حسن نصرالله


بیانیه مطبوعاتی جنبش فتح انتفاضه به مناسبت سالگرد شهادت سید حسن نصرالله


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و نیکاراگوئه