مورالس اعلام ریاست جمهوری موقت توسط عضو سنا را محکوم کرد

چهارشنبه 22 آبان 1398
06:57
مورالس اعلام ریاست جمهوری موقت توسط عضو سنا را محکوم کرد اوو مورالس رئیس جمهوری مستعفی بولیوی اعلام ریاست جمهوری موقت توسط رهبران مخالفان در سنای این کشور را محکوم کرد.

العالم - آمریکا

به گزارش خبرگزاری فرانسه، مورالس اعلام ریاست جمهوری موقت توسط «ژینین آنیز» نائب‌رئیس دوم سنای بولیوی را که در نشست روز سه‌شنبه به ریاست این مجلس رسید، "خودسرانه" خواند و آن را محکوم کرد.

مورالس که پس از استعفا از مقام ریاست جمهوری، از مکزیک درخواست پناهندگی کرده و به این کشور رفت، این اقدام آنیز را "ضربه‌ای فریبکارانه و فاجعه‌آمیز" دانست.

به دنبال تشدید بحران سیاسی در بولیوی، سازمان کشورهای قاره آمریکا از دولت لاپاز خواست تا نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۲۸ مهر ماه (۲۰ اکتبر) را ملغی اعلام کند و به برگزاری انتخابات دوباره تن دهد.

روز یکشنبه ۱۹ آبان ماه (۱۰ نوامبر) با دخالت ارتش بولیوی، اوو مورالس رئیس جمهوری پیشین این کشور مجبور به استعفا شد و در نطقی تلویزیونی اظهار داشت: استعفای خود را تقدیم می‌کنیم تا برادران و خواهران کارمند دولت هدف حملات و تهدیدات قرار نگیرند.

قانونگذاران بولیویایی پیشتر اعلام کرده بودند که با توجه به عدم حضور نمایندگان حزب حرکت برای سوسیالیسم، سنای این کشور حدنصاب لازم برای بررسی استعفای مورالس را ندارد.

اما در جلسه روز سه‌شنبه سنای بولیوی، به رغم اینکه نمایندگان حزب مورالس همچنان غایب بودند، آنیز که دومین نائب‌رئیس این مجلس بود، ریاست جلسه را به عهده گرفته و اعلام ریاست جمهوری کرد.

مورالس روز دوشنبه پس از دریافت پناهندگی از مکزیک، بولیوی را ترک کرد.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار رئیس گروه ریش‌سفیدان بین‌المللی با عراقچی


مهاجرانی: ایران با تکیه بر مردمش به ساختن، ایستادگی و دفاع از حقوق خود ادامه می‌دهد


عراقچی با دبیرکل سازمان ملل دیدار و گفت وگو کرد


بیانیه سفارت ایران در خصوص گمانه‌زنی‌های اخیر درباره پایگاه «فیرفورد»


عواقب خطرناک تشدید تنش میان روسیه و اوکراین؛ گشودن جبهه‌ای با هدف قرار دادن تأسیسات حیاتی +فیلم


یحیی سریع: سعودی‌ها 38 بار به مناطق مسکونی یمن حمله کردند


هشدار مرکز «الغد الزاهر» نسبت به توطئه آمریکا برای خارج کردن عراق از محور مقاومت


بقایی: حضور عراقچی در نیویورک تمدید نشده است


سرلشکر عبداللهی: قوای مسلح ایران و رزمندگان مقاومت به هر تهدیدی پاسخ ویرانگر می‌دهند


خبرنگار پرس تی‌وی در کرانه باختری آزاد شد