مسکو: استرداد تبعه روس به آمریکا روابط با تل‌آویو را تضعیف می‌کند

چهارشنبه 22 آبان 1398
15:09
مسکو: استرداد تبعه روس به آمریکا روابط با تل‌آویو را تضعیف می‌کند
وزارت خارجه روسیه در واکنش به استرداد یک تبعه روسی بازداشت شده در فلسطین اشغالی به آمریکا، گفت که چنین اقداماتی روابط دوجانبه مسکو-تل‌آویو را تضعیف می‌کند.

العالم - اروپا

«میخائیل بوگدانوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه به اقدام رژیم صهیونیستی در تحویل دادن یک تبعه روسی بازداشت شده در فلسطین اشغالی به آمریکا واکنش نشان داد.

بوگدانوف شامگاه گذشته (سه‌شنبه) در جریان جلسه‌ای به کاردار سفارتخانه رژیم صهیونیستی در مسکو، نسبت به استرداد «الکسی بورکوف» تبعه روسی بازداشت شده در فلسطین اشغالی به ایالات متحده اعتراض و انتقاد کرد.

به نوشته خبرگزاری «تاس» وزارت خارجه روسیه با صدور بیانیه‌ای درباره اظهارات بوگدانوف گفت: «در جریان این گفت‌وگوها، دیپلمات‌های [دو طرف] برخی موضوعات اخیر در روابط دوجانبه روسیه-اسرائیل را بررسی کردند. طرف روسی نارضایتی عمیق خود را از تصمیم دولت اسرائیل برای استرداد تبعه روسی به آمریکا ابراز داشت».

در ادامه این بیانیه آمده است: «[این اقدام] علی‌رغم درخواست ارگان‌های ذی‌صلاح روسی برای استرداد وی به روسیه انجام شد. به [طرف اسرائیلی] تاکید شد که چنین اقدامات روابط همکاری سازنده دوجانبه را تضعیف می‌کند».

دیوان عالی رژیم صهیونیستی چند هفته قبل با رد درخواست مسکو جهت بازگرداندن بورکوف به مسکو، به استرداد او به ایالات متحده رای داد.

شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز بامداد سه‌شنبه گزارش داد در پی تصمیم دیوان عالی، این تبعه روس، که به جرائم سایبری و هک رایانه‌ها متهم است، شامگاه دوشنبه به آمریکا تحویل داده شده است.

بازداشت الکسی بورکوف در فلسطین اشغالی، همزمان با بازداشت یک تبعه رژیم صهیونیستی در روسیه، به بروز یک تنش دیپلماتیک در روابط تل‌آویو و مسکو منجر شده است.

اردیبهشت ماه امسال نیروهای امنیتی روسیه «ناما ایساخار» تبعه آمریکایی-اسرائیلی را به دلیل حمل ماریجوانا در فرودگاه مسکو بازداشت کردند. دادگاهی در روسیه، این زن را به جرم حمل و قاچاق مواد مخدر تحمل هفت سال و نیم حبس محکوم کرد. ایساخار اتهام حمل مواد مخدر را پذیرفته، اما مدعی شده است که قاچاقچی مواد مخدر نیست.

مقام‌های رژیم صهیونیستی ادعا می‌کنند که مسکو در واکنش به درخواست آزادی این زن، بحث پرونده بورکوف را پیش کشیده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان