آغاز عملیات ارتش سوریه در محور جنوب شرقی ادلب

پنج‌شنبه 23 آبان 1398
11:41
آغاز عملیات ارتش سوریه در محور جنوب شرقی ادلب منابع محلی از آغاز عملیات ارتش سوریه در محور جنوب شرقی ادلب خبر داده و نوشتند ارتش سوریه بر یک شهر در این منطقه مسلط شده است.

العالم - سوریه

ارتش سوریه عملیات نظامی جدیدی را در محور جنوب شرقی ادلب به عنوان آخرین پایگاه گروه تروریستی «جبهه النصره» و متحدانش در شمال غرب سوریه آغاز کرد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، این عملیات با مقدمات توپخانه‌ای و هوایی گسترده آغاز شد و یگان‌های ارتش سوریه موفق شدند بر شهر «لویبده» واقع در شمال شهر «ابودالی» در حومه جنوب شرقی ادلب مسلط شوند.

بر این اساس، هواپیماهای جنگی مشترک سوریه-روسیه حملاتی علیه نقاط پشتیبانی و خطوط امدادی تروریست‌ها انجام دادند و هدف این عملیات جلوگیری از گلوله‌باران مستمر شهرهای آزاد شده از دست ترویست‌ها و گسترده دامنه سیطره ارتش سوریه بر محور جنوب ادلب است.

«بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه پیش‌تر اعلام کرده بود، آزادسازی ادلب زمان زیادی نمی‌برد اما قرار است ابتدا فرصتی به غیرنظامیان برای ترک منطقه داده شود.

ادلب اوایل سال ۲۰۱۵ در نتیجه اتحاد چندین گروه مسلح بزرگ در قالب ائتلافی به نام «جیش الفتح» اشغال شد. این ائتلاف مورد حمایت برخی کشورهای منطقه مثل عربستان، قطر و ترکیه قرار داشت. اکنون دیگر چنین ائتلافی وجود ندارد و گروه‌های مختلف در آن دچار اختلافات شدیدی هستند.

حدود 10 روز پیش، رئیس‌جمهور سوریه پس از پیشروی نیروهای ارتش در شمال این کشور و تحت کنترل گرفتن اکثر مناطق آن، گفت که اگر گزینه سیاسی برای اخراج تروریست‌ها از استان ادلب جواب ندهد، دمشق گزینه نظامی را در پیش خواهد گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

عربستان حمله انصارالله به فرودگاه های ابها و ملک خالد را تأیید کرد


بقایی: پاسخ ایران به پیشنهادهای آمریکا از طریق میانجی‌گران ارائه می‌شود


هلاکت یک تروریست مهاجم در پی واکنش مقتدرانه پلیس در شهرستان گلشن


سپاه پاسداران: عملیات «طوفان الاقصی» آغاز شمارش معکوس برای پایان صهیونیسم است


جنبش «الأمة» لبنان: نبرد طوفان الأقصی تلاش‌ها برای حذف آرمان فلسطین را ناکام گذاشت


گزارش رسانه ژاپنی از جنایت جنگی آمریکا در میناب و لامرد


طوفان الاقصی معادلات منطقه را تغییر داد و وحدت جبهه‌های مقاومت را عملی کرد


دیوارنگاره فلسطین با حضور نماینده حماس در تهران رونمایی شد


معاون وزیر اطلاع‌رسانی یمن: یمن «اسرائیل» را با معادله‌ای استثنایی در حمایت از غزه غافلگیر کرد+فیلم


ناتوانی ترامپ در برابر ایران و آماده باش رژیم اسرائیل از بیم انفجار در کرانه باختری