توافق گانتز و لیبرمن برای جلوگیری از انتخابات سوم در فلسطین اشغالی

پنج‌شنبه 23 آبان 1398
14:27
توافق گانتز و لیبرمن برای جلوگیری از انتخابات سوم در فلسطین اشغالی سران دو حزب سیاسی در رژیم صهیونیستی بعد از دیدار برای توافق درخصوص تشکیل کابینه ائتلافی، بر لزوم جلوگیری از برگزاری انتخابات سوم در فلسطین اشغالی تأکید کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

در حالی که بحران سیاسی و نبود کابینه در رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد، سران دو حزب «آبی‌وسفید» و «اسرائیل بیتونا» امروز (پنجشنبه)‌ برای رسیدن به توافق ائتلاف با هم دیدار کردند.

«بنی گانتز» رهبر ائتلاف آبی‌وسفید که مأمور تشکیل کابینه نیز هست، بعد از دیدار با «آویگدور لیبرمن» رهبر حزب اسرائیل‌بیتونا و وزیر جنگ پیشین، گفت: «[بنیامین] نتانیاهو [نخست‌وزیر فعلی] به دنبال برگزاری سومین انتخابات است. من هر گزینه‌ای را برای اجتناب از انتخابات مجدد در نظر خواهم گرفت».

به نوشته روزنامه «جروزالم پست» گانتز با بیان اینکه هفته آینده نیز مجددا با لیبرمن دیدار می‌کند، توضیح داد: «هر کاری بتوانیم انجام می‌دهیم، زیرا نمی‌خواهیم شاهد برگزاری دوباره انتخابات در اسرائیل باشیم».

وی همچنین نتانیاهو را مقصر به‌وجود آمدن بن‌بست و بحران کنونی در تشکیل کابینه این رژیم دانست.

لیبرمن نیز ضمن اشاره به چالش‌های امنیتی و اقتصادی که اسرائیل را تهدید می‌کند – از جمله تحولات اخیر در غزه – از تصمیم گانتز در نپذیرفتن پیشنهاد رئیس این رژیم، ابراز تأسف کرد. «رووین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی پیشنهاد کرده بود که نخست‌وزیری میان نتانیاهو و گانتز چرخشی باشد و هریک در دوره‌ای مقرر این سمت را در اختیار داشته باشند.

وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی اظهار داشت: «من هر کاری بتوانم برای گردهم آوردن دولت ائتلافی لیکود-آبی‌وسفید و اجتناب از انتخابات مجدد، انجام می‌دهم».

وی در ادامه به انتقاد از سیاست‌های نتانیاهو در برابر نوار غزه پرداخته و افزود: «نتانیاهو با سازمان تروریستی حماس همکاری می‌کند. بدین ترتیب در آینده نزدیک شاهد حزب‌الله دوم در جبهه جنوبی خواهیم بود. ما در زمان حساسی هستیم، به‌طوری که یک گروه کوچک می‌تواند نیمی از دولت را تعطیل کند. ما به یک دولت فراگیر نیاز داریم».

حدود سه هفته از زمانی که گانتز از سوی ریولین مأمور تشکیل کابینه شده می‌گذرد. گانتز کمتر از یک هفته زمان دارد تا کابینه ائتلافی را پیش از پایان مهلت قانونی تشکیل دهد.

احزاب لیکود و آبی و سفید در مذاکرات برای تشکیل کابینه فراگیر با بن‌بست مواجه شده‌اند. حزب آبی و سفید از لیکود خواسته تا بدون احزاب مذهبی و هریدی صهیونیست وارد کابینه شود، درخواستی که از سوی لیکود رد شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»