وزارت اطلاعات: عوامل اصلی اغتشاشات دو روز گذشته شناسایی شده‌اند/ برخورد با اشرار را وظیفه خود می دانیم

يکشنبه 26 آبان 1398
12:31
وزارت اطلاعات: عوامل اصلی اغتشاشات دو روز گذشته شناسایی شده‌اند/ برخورد با اشرار را وظیفه خود می دانیم وزارت اطلاعات با صدور بیانیه‌ای درباره مسائل پیش آمده پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت اعلام کرد که عوامل اصلی اغتشاشات دو روز گذشته شناسایی و اقدام مناسب در حال انجام است.

العالم _ ایران / سیاسی

متن بیانیه وزارت اطلاعات به این شرح است: با توجه به بیانات ارزشمند مقام معظم رهبری مد ظله العالی در خصوص مسائل پیش آمده پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت، به آگاهی ملت شهید پرور می رساند؛ این وزارت خانه ضمن نصب العین قرار دادن منویات معظم له و توجه دادن همه مسئولین امر به وظایف خود، برخورد با اشرار را وظیفه خود می داند و با هرگونه عوامل ناامنی و برهم زدن امنیت و آرامش ملت شریف، برخورد قاطع می نماید.

ضمناً، عوامل اصلی اغتشاشات دو روز گذشته شناسایی و اقدام مناسب در حال انجام است که نتیجه آن، متعاقباً به آگاهی ملت شریف خواهد رسید.

یقیناً دشمنان دلبسته به این اغتشاشات همچون گذشته دستاوردی جز شرمندگی و سرافکندگی نخواهند داشت. برقراری امنیت و آرامش مردم شریف و ملت عزیز ایران را وظیفه دینی و ملی خویش می دانیم و به رهبر فرزانه و مردم سربلند کشور اطمینان می دهیم که در این راه از هیچگونه مجاهدتی دریغ نخواهیم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ابلاغ احکام اجرایی ۳۲ راهبرد مدیریت بحران آب به دستگاه‌ها


محسن رضایی: ‏نه در مذاکره و نه‌ در آتش‌بس اجازه زیاده‌خواهی به آمریکا را نمی‌دهیم


واگذاری انحصار اختیار سلاح و جنگ و صلح به دولت عراق +فیلم


کرانه‌ باختری؛ صحنه نبرد فلسطینیان با بازوی بی‌رحم ارتش اشغالگر


رایزنی تکمیل کابینه الزیدی به در بسته خورد؛ ۹ وزارتخانه عراق در انتظار تعیین تکلیف


تداوم یورش صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی


۱۳ عملیات حزب‌الله لبنان علیه صهیونیست‌ها+ فیلم


نگرانی چین از تشدید تنش‌ها در خاورمیانه؛ پکن بر پایداری آتش‌بس و دیپلماسی تأکید کرد


تأکید بر روابط دوستانه و تاریخی تهران و باکو در پیام عراقچی به وزیر خارجه آذربایجان


بقائی: آمریکا نمی‌تواند دنیا را از واقعیت جنایاتش منحرف کند