پلیس آلمان، تبعه سوری را به ظن تلاش برای حمله تروریستی بازداشت کرد

سه شنبه 28 آبان 1398
18:59
پلیس آلمان، تبعه سوری را به ظن تلاش برای حمله تروریستی بازداشت کرد پلیس برلین پایتخت آلمان، یک جوان ۳۷ ساله سوری را به ظن توطئه برای انجام حمله تروریستی بازداشت کرد.

العالم - اروپا

دفتر دادستانی برلین پایتخت آلمان امروز سه شنبه اعلام کرد، جوان سوری که با یک گروه تروریستی در روسیه از طریق شبکه‌های مجازی ارتباط داشت و می‌خواست حمله تروریستی انجام دهد، توسط پلیس آلمان بازداشت شد.

به نوشته «اسپوتنیک»، مقام‌های دادستانی آلمان از بازداشت جوان ۳۷ ساله اهل سوریه در برلین به ظن توطئه برای حمله تروریستی با استفاده از مواد منفجره در آلمان خبر دادند.

آنطور که دفتر دادستانی برلین اعلام کرده، این فرد از طریق شبکه تلگرام با یک گروه تروریستی وابسته به داعش در روسیه ارتباط داشت و می‌خواست در کشور آلمان به «یک خشونت جدی» دست بزند.

طبق اعلام مقام‌های آلمانی، این فرد توسط گروه تروریستی وابسته به داعش درباره چگونگی ساخت بمب و مواد منفجره آموزش‌هایی دیده بود.

به گفته دادستانی برلین، از آپارتمان محل سکونت این فرد سوری، مقادیری مواد شیمیایی که در ساخت بمب از آنها استفاده می‌شود، کشف و ضبط شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی