مدیر اطلاعات استان صلاح‌الدین عراق کشته شد

چهارشنبه 29 آبان 1398
06:34
مدیر اطلاعات استان صلاح‌الدین عراق کشته شد یک منبع امنیتی عراق سه‌شنبه شب از کشته شدن مدیر دستگاه اطلاعاتی استان صلاح‌الدین در شمال عراق بر اثر انفجار بمب‌ در یک خانه خبر داد.

العالم-عراق

به گزارشالسومریه نیوز، این بمب که بدست گروهک تروریستی داعش کار گذاشته بود، هنگام ورود نیروهای امنیتی منفجر و این مقام عراقی کشته شد.

در همین راستا، سرتیپ "نومان عبدنجم الزوبعی" فرمانده عملیات نینوای عراق از کشته شدن ۶ عنصر گروهک تروریستی داعش در داخل تونلی در کوه‌های "بادوش" استان صلاح‌الدین خبر داد.

الزوبعی افزود: فرماندهی عملیات نینوا با هماهنگی و حملات نیروی هوایی عراق، تونل محل استقرار نیروهای داعش را نابود و تمامی عناصر آن کشته شدند.

عراق هفته گذشته نیز از کشته شدن شماری از عناصر داعش در شمال این کشور خبر داده بود.

با وجود آن که عراق در دسامبر ۲۰۱۷ (آذر ۹۶) از پیروزی کامل بر گروهک تروریستی داعش خبر داد اما نیروهای عراق در برخی مناطق، درگیری‌های پراکنده‌ای با باقی مانده این گروهک تروریستی دارند.

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح یمن: عربستان طی ۲۴ ساعت ۹۳ حمله هوایی و موشکی انجام داد


برخورد ۶ نفتکش در مسیر غیرقانونی تنگه هرمز با مین‌های دریایی


سرلشکر رضایی خطاب به اروپایی‌ها: حالا نوبت شماست که تاوان پس بدهید


هگزث زیر فشار دو حزبی پس از گزارش هزینه‌های جنگ با ایران


شهادت و زخمی شدن هشت شهروند یمنی در حمله نیروهای وابسته به عربستان


از خشم حریدی‌ها در خیابان‌های اراضی اشغالی تا افشای یک بازیگر اسرائیلی روی آنتن زنده و... + ویدئو


ترامپ از بیم شکست به میدان کارزارهای انتخاباتی بازگشت


کاریکاتور |جنایات بشری نتانیاهو زیر سایه صندوق رأی


تنگه هرمز تحت سیطره ایران؛ معادله عبور را تهران تعیین می‌کند


هشدار حماس درباره اقدامات سازمان‌یافته علیه فلسطینیان در الخلیل