راه کربلا از فرودگاه نجف باز می‌شود/ زائران ایرانی به بغداد نمی‌روند

چهارشنبه 29 آبان 1398
12:29
راه کربلا از فرودگاه نجف باز می‌شود/ زائران ایرانی به بغداد نمی‌روند دور جدید اعزام زائران عتبات از سوم آذرماه تنها به صورت هوایی آغاز می‌شود. در این دوره تمام پروازها به فرودگاه نجف پیش‌بینی شده و هیچ پروازی از فرودگاه بغداد در نظر گرفته نشده است.

العالم _ ایران

نام‌نویسی دور جدید اعزام کاروان‌های عتبات پس از یک ماه وقفه به دلیل اوضاع عراق، از ۲۷ آبان‌ماه آغاز و مقرر شد در این دوره ۱۰۳ کاروان از سوم تا چهاردهم آذرماه به عتبات مشرف شوند.

همچنین با توجه به وضعیت موجود در مرزها به منظور ایجاد امنیت بیشتر زائران حسینی، در این دوره تمام کاروان‌ها با ظرفیت‌های اعلامی به صورت هوایی اعزام می‌شوند و ظرفیتی برای اعزام زائران در کاروان‌های زمینی عتبات اعلام نشده است.

در این دوره از اعزام زائران به عتبات همچون دوره‌ها گذشته زائران ۳ شب در کربلا، ۳ شب در نجف اشرف و یک شب در کاظمین اقامت دارند. همچنین زیارت حرم امامین عسکریین (ع) در سامرا نیز پیش‌بینی شده است.

یکی از تفاوت‌های این دوره از اعزام زائران با دوره‌های گذشته، اعزام تمام کاروان‌ها به فرودگاه نجف اشرف است. به طوری که پرواز هیچ کاروانی به مقصد فرودگاه بغداد در نظر گرفته نشده و حتی بازگشت تمام زائران کاروان‌ها نیز از نجف اشرف پیش‌بینی شده است. همچنین تمام پروازهای زائران عتبات در کاروان‌های سازمان حج و زیارت از سوی شرکت هواپیمایی ماهان صورت می‌گیرد.

در دوره‌های گذشته برخی از کاروان‌ها به دلیل وضعیت نامناسب در شهرهای زیارتی عراق، به کاظمین و حتی سامرا اعزام نشدند که طی اطلاعیه‌ای از سوی سازمان حج و زیارت مابه التفاوت هزینه سفر آن‌ها عودت داده شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد