رزمایش آسمان ولایت | انهدام اهداف در ارتفاع بلند توسط سامانه موشکی تلاش

جمعه 1 آذر 1398
09:29
رزمایش آسمان ولایت |  انهدام اهداف در ارتفاع بلند توسط سامانه موشکی تلاش در مرحله نهایی رزمایش مشترک پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت 98 اهداف ارتفاع بلند مهاجم با شلیک سامانه بومی تلاش نیروی پدافند هوایی ارتش سرنگون شد.

العالم - ایران / سیاسی

به گزارش قرارگاه رسانه ای رزمایش مدافعان آسمان ولایت 98، سامانه پدافندی بومی تلاش با موفقیت اهداف مهاجم واگذار شده توسط شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور را در ارتفاع بلند منهدم کرد.

انجام اقدامات عملیات روانی و پدافند غیر عامل و مردم یاری در منطقه عمومی رزمایش در این مرحله از رزمایش انجام شد.

گفتنی است؛ امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد، فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در مصاحبه با شبکه العالم اعلام کرد: تجهیزاتی که در این رزمایش به کار گرفته شده است تماما ساخت ایران است و به دست کارشناسان ایرانی و بر اساس جدید ترین تکنولوژی های پیشرفته جهانی ساخته شده است و سناریوی این رزمایش بسیار شبیه به یک جنگ واقعی است.

0% ...

آخرین اخبار

آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند