جشن 76مین سالگرد استقلال لبنان با حضور مقامات این کشور برگزار شد

جمعه 1 آذر 1398
12:17
جشن 76مین سالگرد استقلال لبنان با حضور مقامات این کشور برگزار شد 76مین سالگرد استقلال لبنان با حضور سران این کشور و با رژه نیروهای مسلح در جنوب بیروت برگزار شد.

العالم - لبنان

۷۶ مین سالروز استقلال لبنان از استعمار فرانسه امروز صبح (جمعه) در منطقه «الیرزه» در مقر وزارت دفاع لبنان در جنوب بیروت برگزار شد.

به نوشته وبگاه اللواء، در این مراسم «میشل عون» رئیس‌جمهور، «سعد الحریری» رئیس دولت پیشبرد امور و «نبیه بری» رئیس پارلمان حضور داشتند و نیروهای مسلح لبنانی از مقابل جایگاه رژه رفتند.

در سال‌های گذشته مراسم سالروز استقلال در کاخ ریاست‌جمهوری در «بعبدا» برگزار می‌شد؛ اما به گفته مدیر روابط عمومی ریاست‌جمهوری لبنان به دلیل شرایط فعلی این کشور، مراسم امسال در محل خاکسپاری جانباختگان استقلال لبنان برگزار می‌شود.

این مراسم در حالی برگزار شد که احزاب لبنانی مراسمات متعدد دیگری نیز برخی مناطق بیروت برگزار کردند و معترضان نیز جداگانه در میدان مجسمه استقلال در مرکز بیروت تجمع کردند. صبح امروز نیز یک موتور سوار با ریختن بنزین بر روی نماد استقلال لبنان در این میدان آن را به آتش کشید و جوانان حاضر در این محل نیز نتوانستند آن را خاموش کنند.

مراسم ۷۶ مین سالروز استقلال لبنان در شرایطی برگزار می‌شود که این کشور همچنان صحنه اعتراضات است و هیچ دولتی رسمی نیز بر سر کار نیست. «میشل عون» صبح امروز پیش از حضور در مراسم به خبرنگاران گفت که پیش‌بینی می‌شد دولت جدید تشکیل شود اما اختلافات تا کنون مانع این کار شده است.

او همچنین گفت که تهدیدات پیش روی لبنان بسیار بزرگ هستند و اکنون خطری که می‌تواند جامعه، اقتصاد و نهادهای لبنانی را از بین ببرد همان «فساد» است و مبارزه با فساد اکنون به یک شعار قدیمی تبدیل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس در پی تشدید جنایات در قدس؛ تلاش برای یهودی‌سازی شهرک‌ها با مقاومت فلسطینی‌ها روبرو می‌شود


تداوم تجاوزگری رژیم اشغالگر به غزه و هشدار سازمان ملل درباره سیاست مهندسی گرسنگی+ فیلم


یورش صهیونیست ها به شهر  قدس/ شهادت جوان فلسطینی در نابلس


عراقچی به همتای ژاپنی: راه‌حل بحران تنگه، بازگشت واشنگتن به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد است


کارشناس لبنانی: مقاومت با سقوط مواضع نظامی از بین نمی رود/ از تغییر تاکتیک تا شناسایی نقاط ضعف دشمن


پاسخ قاطع رئیس‌جمهور به ادعای موهوم ترامپ؛ ایران پاسدار حقوق ملت بزرگ خواهد بود


طائب: تقلا و جنگ واشنگتن برای مدیریت تنگه هرمز، گواه اقتدار دریایی ایران است


بایکوت و واکنش تند افکار عمومی به حضور نظامی صهیونیست در تبلیغات آدیداس


جانشین فرمانده کل سپاه: ملت ایران با وجود فشار و تحریم، استوار در میدان ماند


فریاد کپنهاگ برای آزادی اسرای فلسطینی؛ موج جدید همبستگی با غزه در قلب اسکاندیناوی + عکس