عرضه قاب‌های باتری هوشمند اپل برای آیفون 11، 11 پرو و 11 پرو مکس

جمعه 1 آذر 1398
14:13
عرضه قاب‌های باتری هوشمند اپل برای آیفون 11، 11 پرو و 11 پرو مکس شرکت اپل بار دیگر عرضه قاب باتری را برای آخرین نسل از گوشی‌های آیفون در دستور کار قرار داده است.

العالم - فناوری

به نوشته وب‌سایت فون آرِنا، اپل پس از چند هفته گمانه‌زنی سرانجام 3 قاب باتری هوشمند را برای گوشی‌های آیفون 11، آیفون 11 پرو و آیفون 11 پرو مکس روانه بازار کرد.

این قاب‌های هوشمند، به قاب‌های باتری سال گذشته شباهت زیادی دارند اما بر خلاف قاب‌های قدیمی، به یک کلید ویژه برای فعال کردن نرم‌افزار دوربین و عکاسی/فیلم‌برداری مستقیم مجهز هستند. این کلید حتی در حالت قفل بودن گوشی هم می‌تواند دوربین را فعال کند. همچنین قاب‌های جدید بر خلاف قاب‌های قدیمی به امکان شارژ بی‌سیم مجهز هستند.

قاب‌های جدید، عملکرد باتری را 50 درصد افزایش می‌دهند اما اپل برای هر گوشی، ارقامی متفاوت را منتشر کرده‌است:

آیفون 11: 8.5 ساعت پخش ویدئوی طولانی‌تر، 5 ساعت پخش ویدئوی آنلاین بیشتر، و 32.5 ساعت مکالمه تلفنی بیشتر.
آیفون 11 پرو: 9 ساعت پخش ویدئوی طولانی‌تر، 5.5 ساعت پخش ویدئوی آنلاین بیشتر، و 32.5 ساعت مکالمه تلفنی بیشتر.
آیفون 11 پرو مکس: 10 ساعت پخش ویدئوی طولانی‌تر، 6 ساعت پخش ویدئوی آنلاین بیشتر، و 40 ساعت مکالمه تلفنی بیشتر.

0% ...

آخرین اخبار

در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا