معاون رئیس‌جمهور آمریکا وارد عراق شد

شنبه 2 آذر 1398
16:59
معاون رئیس‌جمهور آمریکا وارد عراق شد
«مایک پنس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا در سفری از پیش اعلام نشده، برای دیدار با نیروهای آمریکایی حاضر در عراق، وارد این کشور شد.

العالم - آمریکا

«مایک پنس» معاون دونالد ترامپ، بعد از ظهر امروز (شنبه) به صورت غیر منتظره و به منظور دیدار با نیروهای آمریکایی حاضر در عراق، وارد بغداد شد.

به نوشته وبگاه السومریه، او قرار است از پایگاه «عین الاسد» واقع در استان الانبار در غرب عراق که اصلی‌ترین پایگاه آمریکا در این کشور محسوب می‌شود، دیدار کند.

در همین حال یک خبرنگار اهل بصره به نام «مقداد الحمیدان» در صفحه توئیتر خود نوشته است که «مایک پنس» صبح امروز به دیدار نیروهای آمریکایی در پایگاه «عین الاسد» رفته بود و پس از آن وارد بغداد شده است. به گفته وی در طول سفر معاون ترامپ به این پایگاه، هفت ساعت حریم هوایی منطقه بسته شده بود.

او همچنین نوشت که او در دیدار با مقامات عراقی، آنها را برای انتخابات پیش از هنگام و اصلاح قانون اساسی و آشتی ملی و همچنین خلع سلاح [الحشد الشعبی] تحت فشار قرار خواهد داد.

مایک پنس قرار است دیداری نیز با «عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر عراق داشته باشد.

این اولین سفر وی به عراق است و پس از دیدار چند ساعته دونالد ترامپ از پایگاه عین الاسد در دسامبر سال گذشته، بالاترین مقام آمریکایی است که به عراق سفر می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود