اعتراضات فرانسوی‌ها علیه سرمایه‌داری؛ یک سال و یک هفته

شنبه 2 آذر 1398
17:56
اعتراضات فرانسوی‌ها علیه سرمایه‌داری؛ یک سال و یک هفته
با گذشت یک سال و یک هفته از آغاز اعتراضات ضدسرمایه‌داری در فرانسه، شماری از مردم این کشور امروز هم بار دیگر در پاریس تجمع کرده‌اند.

العالم _ اروپا

رسانه‌های فرانسوی روز شنبه از برگزاری تظاهرات تازه معترضان به سرمایه‌داری در پاریس پایتخت این کشور و شماری از دیگر شهرها خبر داده‌اند.

این تجمع در حالی امروز برگزار شده که شنبه هفته گذشته سالگرد آغاز این اعتراضات با مداخله پلیس ضدشورش به خشونت کشیده شد.

در جریان اعتراضات هفته گذشته، پلیس با استفاده از گاز اشک‌آور، ماشین‌های آب‌پاش و شلیک گلوله‌های پلاستیکی تلاش کرد تا معترضان را متفرق کند. ده‌ها نفر هم بعد از ضرب و شتم، بازداشت شدند.

اعتراضات در فرانسه یک سال و یک هفته پیش ابتدا در اعتراض به طرح دولت «امانوئل ماکرون» برای افزایش مالیات‌ها آغاز شده و به سرعت به یک جنبش اجتماعی علیه سیاست‌های دولت این کشور و نظام سرمایه‌داری مبدل شد.

در این مدت، دستکم ۱۰ نفر کشته، صدها تن زخمی شده‌اند. ۲۴ نفری که دستکم یک چشم خود را از دست داده‌اند و پنج نفری که یک دست خود را از دست داده‌اند، از جمله زخمی‌های سرکوب این اعتراضات توسط پلیس فرانسه هستند. نیروهای امنیتی فرانسه بیش از ۱۰ هزار نفر را هم بازداشت کرده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان:با هم افزایی وانسجام داخلی بر مشکلات غلبه می‌کنیم


محسنی اژه‌ای دوباره رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع تشخیص شد


تحلیل‌گر سیاسی: ایران آماده جنگ است و تنگه هرمز برگ برنده همیشگی ایران است


عیادت رئیس دفتر مقام معظم رهبری در قم از آیت‌الله شبیری زنجانی


پاسخ عزیزی به بسنت درباره ادعای صف‌های طولانی بنزین در ایران!


انصراف رقیب گروسی از دبیرکلی سازمان ملل


قالیباف: تا زمانی که شروط ما محقق نشود، مذاکره انجام نخواهد شد


۴ کشته در حمله آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب


افغانستان: خواهان ادامه گفت‌وگو و همکاری با پاکستان هستیم


حملۀ اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه