دو دانش‌آموز قربانی تیراندازی در برابر مدرسه‌ای در کالیفرنیا شدند

يکشنبه 3 آذر 1398
23:03
دو دانش‌آموز قربانی تیراندازی در برابر مدرسه‌ای در کالیفرنیا شدند مقام‌های محلی در کالیفرنیای آمریکا می‌گویند بر اثر تیراندازی در برابر مدرسه‌ای در این ایالت دو دانش‌آموز نوجوان کشته شده‌اند.

العالم - آمریکا

مقام‌های ایالت کالیفرنیای آمریکا روز یکشنبه از کشته شدن دو دانش‌آموز نوجوان در جریان یک تیراندازی خبر داده‌اند.

به نوشته پایگاه خبری شبکه «فاکس نیوز»، این تیراندازی صبح شنبه در برابر مدرسه‌ای در شهر «یونیون» واقع در جنوب شرق «سان فرانسیسکو» رخ داده است.

به گفته پلیس، این دو دانش‌آموز ۱۱ و ۱۴ ساله در پارکینگ روبروی مدرسه در یک خودروی ون نشسته بوده‌اند که تعداد نامعلومی فرد مسلح این خودرو را به رگبار بسته و فرار می‌کنند.

پس از رسیدن پلیس، مشخص می‌شود که دو نوجوان در این تیراندازی زخمی شده‌اند. نوجوان بزرگتر در محل به دلیل شدت جراحات جان باخته و نوجوان دیگر هم در مسیر بیمارستان فوت می‌کند.

هویت و انگیزه مهاجمین هنوز مشخص نشده است.

قوانین سهل‌گیرانه حمل سلاح در آمریکا موجب شده تا تیراندازی به یکی از عوامل مهم مرگ در این کشور بدل شود. سالانه نزدیک به ۳۰ هزار نفر در آمریکا جان خود را در حوادث مرتبط با اسلحه از دست می‌دهند. با این وجود، نفوذ لابی‌های اسلحه‌سازی در کنگره آمریکا و در میان دولتمردان این کشور موجب شده تا قوانین حمل سلاح در این کشور همچنان دست‌نخورده باقی بماند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تحلیل‌گر سیاسی: ایران آماده جنگ است و تنگه هرمز برگ برنده همیشگی ایران است


عیادت رئیس دفتر مقام معظم رهبری در قم از آیت‌الله شبیری زنجانی


پاسخ عزیزی به بسنت درباره ادعای صف‌های طولانی بنزین در ایران!


انصراف رقیب گروسی از دبیرکلی سازمان ملل


قالیباف: تا زمانی که شروط ما محقق نشود، مذاکره انجام نخواهد شد


۴ کشته در حمله آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب


افغانستان: خواهان ادامه گفت‌وگو و همکاری با پاکستان هستیم


حملۀ اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


هشدار حماس نسبت به افزایش خطرات و بحران انسانی در غزه


اعلام ۳ شرط مهم ایران برای پایان جنگ