خبر فوری:

معاون وزیر کشور:

آمارهای بین المللی درباره کشته شدگان حوادث اخیر معتبر نیست/ دادستانی اعلام می‌کند

شنبه 9 آذر 1398
13:13
آمارهای بین المللی درباره کشته شدگان حوادث اخیر معتبر نیست/ دادستانی اعلام می‌کند
معاون سیاسی وزیر کشور با نامعتبر دانستن آمار کشته‌شدگان حوادث اخیر از سوی مراجع بین المللی گفت: دادستانی کشور آمار را اعلام می‌کند.

العالم _ ایران / سیاسی

جمال عرف روز شنبه در حاشیه نشست خبری در جمع خبرنگاران درباره تعداد کشته شدگان ناآرامی‌های اخیر کشور افزود: دادستانی براساس آمار دریافتی از پزشکی قانونی در، آمار را اعلام می‌کند.

وی درباره اعتبار آمار اعلام شده از سوی نهادهای بین المللی ادامه داد: این آمار معتبر نیست و این مراجع در اعلام آمار کشته‌شدگان در ناآرامی‌های اخیر کشور غلو می‌کنند.

رئیس ستاد انتخابات کشور درباره حوزه های اخذ رای گفت: انتخابات در ۲۰۸ حوزه برای ۲۹۰ نماینده مجلس شورای اسلامی انجام می‌شود.

عرف افزود: انتخابات خبرگان رهبری هم در ۵ حوزه و برای ۷ نفر از خبرگان انتخابات انجام خواهد شد که آمادگی لازم وجود دارد و مانوری هم پنجشنبه گذشته برگزار و اختلالات موجود در برخی مراکز رفع شد.

معاون وزیر کشور خاطرنشان کرد: از فردا در ستاد و فرمانداری‌ها آمادگی کامل داریم تا انتخابات را به نحو احسن انجام دهیم و امیدواریم همه کسانی که خود را واجد شرایط می‌دانند و برای آینده کشور و نمایندگی مردم فهیم احساس مسئولیت دارند، بیایند تا هم در مرحله ثبت نام شور و شعور داشته باشیم و هم در ۲ اسفند با حضور مردم این شور و شعور را در مرحله بالاتر ببینیم.

0% ...

آخرین اخبار

تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد