وزیر خارجه عمان دوشنبه در تهران

يکشنبه 10 آذر 1398
13:38
وزیر خارجه عمان دوشنبه در تهران
یوسف بن علوی وزیر خارجه عمان فردا (دوشنبه) در تهران با همتای ایرانی خود دیدار و گفتگو می‌کند.

العالم _ جهان اسلام

«یوسف بن علوی» وزیر خارجه عمان به منظور رایزنی با مقامات کشورمان فردا (دوشنبه) به تهران سفر و با محمدجواد ظریف همتای ایرانی خود دیدار و گفتگو می‌کند.

به نظر می‌رسد این سفر در راستای رایزنی درباره تحولات اخیر منطقه و اعلام نظر دولت مسقط درباره ابتکار صلح هرمز صورت می‌گیرد.

پیش از این سید عباس موسوی از سفر یکی دو مقام خارجی به ایران خبر داده و گفته بود که یکی دو سفر مقامات ارشد ما هم به سایر کشورهای خارجی انجام می‌شود که پس از نهایی شدن اطلاع رسانی می‌شود.

گفتنی است روزنامه کویتی الجریده پنجم آذر ماه در مطلبی به نقل از یک منبع در نهاد ریاست‌ جمهوری ایران درباره طرح صلح هرمز از سفر وزیر خارجه عمان به تهران خبر داد و نوشت: قرار است «یوسف بن علوی» وزیر خارجه عمان نیز هفته آینده برای ابلاغ موافقت کشورش با این طرح به تهران سفر کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم


هرتزوگ نتایج انتخابات را رسماً دریافت کرد